Ивайло Бецински

Начало > Ивайло Бецински

Ивайло Бецински, мениджър продажби, Солвей, България

Занимавам се с продажби на калцинирана сода, сода бикарбонат и калциев хлорид в страните от Източна Европа, от 1994 г. (тогава в държавния все още завод "СОДИ", приватизиран през 1997 от групата "СОЛВЕЙ", понастоящем "Солвей Соди").
От 2011 г. отговарям за продажбите на сода бикарбонат и калциев хлорид на групата "СОЛВЕЙ" в регионите на Източна Европа и Близкия Изток.

СОЛВЕър - Авангардна технология за обработка на димните газове, повишаваща енергийната ефективност в световен мащаб

СОЛВЕър е широк спектър от продукти, услуги, технологии и системи за обработка и контрол на вредните емисии във въздуха, за чиято основа се използва натриев бикарбонат и които са свързани с контрола на отпадъците. Нашите клиенти са индустриални предприятия като инсинератори произвеждащи енергия от отпадъци, ТЕЦ-ове, индустриални котли, циментовата, стъкларската индустрия и т.н.

Понастоящем над 300 клиенти (само в Европа) използват нашата технология, което им помага да елиминират киселинните замърсители (SOx, HCl, HF) до най-строгите норми. Нашите процеси са напълно съвместими с най-ефикасните азотно и серо оксидни  (NOX и SOX) неутрализиращи технологии. Имаме вече натрупан над 30-годишен опит.

Издание 2016
бе реализирано