1към1

Начало > 1към1

Строителен портал www.1kam1.com има от около 15 000 уникални посетители месечно, а импресиите за месец са между 25000 – 27000. Page Rank 4, което за професионално ориентиран, специализиран сайт, според специалисти е доста добро постижение. Потокът от информация се актуализира ежедневно в рубриките Новини, Статии, Търгове, Анализи и т.н. Съдържанието на сайта се получава от около 3500 адресата като онлайн бюлетин два пъти седмично. Импресиите на рекламните банери  годишно са над 6 500 000, а кликовете около 7500. В тази посока ние имаме ръст от около 30% в сравнение с 2011. Имамe много добре поддържана страница в Фейсбук, която също ни носи добри посещения. Средно се разглеждат между 3-4 страници, а престоят е около 4-5 минути. Част от статиите  и интервютата от списанието се публикуват първо в строителен портал www.1kam1.com с линк към списанието.

Списание „1 към 1 в строителството” е месечно издание, което като онлайн бюлетин достига до над 3500 абоната. Изданието представя новините и проблематиката на строителния бранш в цялата страна и по света вече 7 години. Освен това поставя акцент върху най-новите технологии, интересни проекти и реализации на водещи архитектурни бюра и строителни фирми, новаторски решения, анализи и коментари върху текущите събития в бранша. Една от нашите цели е да представим хората, които строят съвременна България – като разкажем за тяхната работа, професионални постижения, интереси, очаквания, проблеми и начините, по които ги решават. Затова и тези хора са лицата на нашите корици.

Строителният семинар BUILDINGSTYLE се провежда веднъж годишно в края на месец ноември и е с продължителност от три дни. Идеята на BUILDINGSTYLE е да осигури професионална среща, на която да се осъществят контакти между фирмите – участници с презентации и гостите на семинара - архитекти, проектанти и строителни предприемачи. Всяка от презентиращите фирми разполага с един час, в който да представи своите технологии или продукти. Тематично-презентационната програма е съпътствана от атмосфера, която предразполага към бизнес контакти и забавления. Семинарът се провежда вече 11 години.

За контакти:

Уеб сайт:

Управление на отпадъци и рециклиране

С подкрепата на:

Основни медийни партньори: