Начало > Новини > • Пресинформация > Лифтком и американското списание Elevator World се присъединиха към изложбата за асансьори LiftBalkans 2013

Покажи Страниците

LiftBalkans е първото по рода си специализирано събитие в България, което дава възможност на фирмите, работещи в асансьорната индустрия да покажат последните технологични постижения и да създадат нови контакти с архитекти, инвеститори и инженери.

Представяме на вашето внимание интервю с г-н Владислав Кипров, изпълнителен директор на Лифтком, участник в изложението и презентация на Лифтком сервиз (оторизиран сервиз на ThyssenKrupp за България). Световно известни медии ни подкрепиха в промоцията на изявата – американското списание Elevator World е нашият нов медиен партньор.

Организатор: Виа Експо T 032/512 899 | E nelly@viaexpo.com | W www.viaexpo.com

Бързи линкове: Изложението    Бюлетини - български ез.    Бюлетини англ. ез. Предварителна заявка

__________________________________________________________________________

Г-н Кипров, моля да представите накратко компанията Лифтком.

За периода 2012 г. до март 2013 г. Лифтком АД приключва обекти на стойност, надхвърляща 10 млн. eвро. Някой от значимите обекти са двата лъча на Метрополитен гр.София, Парадайз Мол, Луфтханза, Надежда маркет, Carefour Мол Ст. Загора, Carefour в Мол България, няколко обекта на Billa, Lidl, фабрика Престиж - В.Търново, завод Оргахим - Русе, завод за автомобилни гуми на Michellin - Румъния, над 50 обекта в Турция и много такива в Италия, Косово, Германия, Македония и Албания.

Като компания, която е съдружник с ThyssenKrupp Германия, а същевременно и техен одобрен доставчик на компоненти и цели съоръжения за износ в 17 държави, Лифтком АД очаква два пъти увеличение на обема работа след месец април тази година.

Плануваме да започнем производство и износ за ThyssenKrupp Midlle East и ThyssenKrupp Africa, което е свързано с реализацията на нови модели и типове асансьори.

Какво ще представите на изложението LiftBalkans?

Участваме в изложението LiftBalkans, за да покажем на всички заинтересовани страни от България и региона нивото на техническото развитие на продуктите на Лифтком АД и ThyssenKrupp Elevator, както и да отговорим на всички технически въпроси, които потенциалните ни клиенти биха задали и да затвърдим лидерските си позиции на пазара.

Какви са очакванията ви от участието?

Очакваме изложението да успее да привлече максимален брой посетители, пред които да представим продуктите на Лифтком АД и дъщерните ни компании.

_________________________________________________________________

Лифтком сервиз

Лифтком сервиз e единственият с национално покритие в България. Фирмата обслужва над 2000 асансьора, 300 ескалатора и движещи пътеки и 150 броя платформи за инвалиди.

Сервизът притежава сертификат за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2008 и сертификат за Система за управление на здравето и безопасността при работа - BS OHSAS 18001:2007. Разрешително - удостоверение за сервизна дейност № В171/31.08.2010 от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор.

От 2012 г. Лифтком сервиз е оторизиран сервиз на ThyssenKrupp за България.

Към момента фирмата разполага с действащи офиси на територията на България: София, Варна, Бургас, Слънчев бряг, Велико Търново, Пловдив, Ст. Загора, Шумен, Търговище и Разград.

Дейностите по сервизната поддръжка включват:

•     Аварийно обслужване 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.
  •     Планови и аварийни ремонти на стари и нови асансьорни уредби, ескалатори и движещи пътеки, както и на инвалидни платформи.

Национален телефон: 0700 420 40

www.liftkom-serviz.com

_________________________________________________________________

Elevator World

Повече от 60 години Elevator World, Inc. е лидер в издателската дейност в областта на асансьорния сектор. В неговото портфолио се включват двете списания ELEVATOR WORLD and ELEVATOR WORLD India, обучителни материали и информационни директории. Актуални новини, анонси за предстоящите конференции и изложби по целия свят можете да откриете на страниците на www.elevatorworld.com. Elevator World предлага организиране на виртуални събития и безплатен абонамент за информационен бюлетин, който достига до 30 000 контакта.

Управление на отпадъци и рециклиране

С подкрепата на:

Основни медийни партньори: