Портал за архитектура и строителство

Начало > Портал за архитектура и строителство

www.citybuild.bg е най-новият портал за архитектура и строителство в България, който стартира през есента на 2006 г.

Амбициите на екипа ни са да поднася актуална, добре проверена и навременна информация на своите читатели, интересуващи си от новостите в областта на строителството и архитектурата, и свързаните с тях дейности.

www.citybuild.bg
е незаменим по своя характер интернет сайт и справочник за архитекти, проектанти, инженери, строители, търговски фирми и крайни потребители. Потенциалната му аудиторията включва хиляди професионалисти, студенти по архитектура, неограничен брой хора, интересуващи се от тематиката на портала. В www.citybuild.bg потребителите имат възможност да открият цялата интересуваща ги информация на едно място, да направят нужните им справки, да намират конкретни фирми, да обменят информация, да научат новините в бранша, да публикуват обяви за работа, да получат професионален съвет и да направят най-правилния избор.

Управление на отпадъци и рециклиране

С подкрепата на:

Основни медийни партньори: