Пролифт ще покаже нови решения на изложението за асансьори LiftBalkans 2013

Начало > Новини > • Пресинформация > Пролифт ще покаже нови решения на изложението за асансьори LiftBalkans 2013

Покажи Страниците

Пролифт ще покаже нови решения на изложението за асансьори LiftBalkans 2013

Тридесетгодишен опит, корпоративни  и семейни ценности оформят съвременната визия на Пролифт. Нейните клиенти получават завършен цикъл от продукти и услуги в лицето на един доставчик, допълван от дейността на Пролифт Сервиз - дъщерна фирма, която развива сервизна абонаментна поддръжка на асаньорни и ескалаторни съоръжения.

Компанията ще представи новостите в своята продуктова гама  на LiftBalkans - първото специализирано събитие в асансьорната индустрия в България (29-31 май 2013 г., ИЕЦ, София).

Г-н Петров, Търговски управител на Пролифт, ще сподели в кратко интервю реализираните и бъдещи проекти на фирмата, както и очакванията от участието в изявата.

Организатор: Виа Експо, T 032/960 011 | nelly@viaexpo.com | www.viaexpo.com

Бързи линкове:   Изложението     Бюлетини - български ез.    e-Newsletters (English)

Предварителна заявка

............................................................................................................................

Г-н Петров, моля да представите накратко компанията Пролифт.

Пролифт е компания с традиции и предлага комплексни решения с акцент проектиране, производство, окомплектовка, монтаж и сервиз на асансьори, ескалатори, травелатори, подемници за хора в неравностойно положение и паркинг системи.

Модерният технологичен парк на компанията ни позволява да изпълняваме и външни поръчки за обработка на листова ламарина. За повече информация можете да посетите нашия уеб сайт www.prolift.bg.

Споделете за ваши проекти - реализирани наскоро и бъдещи.

Ключови проекти на компанията са: Летище Бургас, Либхер-Хаусгерете Марица – Пловдив, БНБ Пловдив, Булминерал – фабрика в Брезник, Русенски университет, МБАЛ Русе, Еврохоспитал – Пловдив, Метро Академия – София, Амер Спортс – Чепеларе, РЗОК Ловеч, ТЦ Първомай, Лекси – Пловдив, ТЦ Нова – Пловдив, Тракия Плаза Пловдив, ЖК Южен – Пловдив, ЖК Райски Кът 2 – Пловдив, ЖК Марица Гардънс – Пловдив и др.

Какво ще представите на изложението LiftBalkans?

За нас изявата е платформа за комуникация с настоящи и бъдещи клиенти и партньори. Лице в лице ще демонстрираме новостите в нашите асансьори, добрите практики при производството и окомплектовката, както и редица енергоефективни решения за оптимизиране и намаляване на използваната електроенергия в асансьорите.

Какви са очакванията ви от участието?

Ще запознаем отблизо посетителите с нашата дейност, те ще получат конкретна информация за продуктите и решенията за вертикален транспорт на хора и товари, които предлага Пролифт. Също така бихме се радвали да осъществим контакти с архитекти, проектанти, строителни и асансьорни фирми, за да можем да продължим да подобряваме и персонализираме продуктите ни според специфичните нужди на всеки клиент.

www.prolift.bg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За контакт:

Анелия Каранова - 032/512899, 393958
Весела Николова - 032/512898, 393954

Управление на отпадъци и рециклиране

С подкрепата на:

Основни медийни партньори: