Списание "Твоят БИЗНЕС"

Начало > Събития > Интелигентни градове > Партньори > Списание "Твоят БИЗНЕС"

Покажи Страниците

Списание "Твоят БИЗНЕС" е изцяло българско издание, което излиза от октомври 2003 г. През всичките години издържа на трудностите и се утвърди като бизнес издание на малкия и средния бизнес. Изключителната стойност на съдържанието на списанието идва от факта, че е единствената медия в България, чиито материали се списват изцяло от специалисти в различните браншове, които дават работещи съвети за предприемчивите българи.

С развитието на високите технологии и Интернет изцяло се промени начина, по който читателите се информират и общуват. Като цяло това доведе до значителни промени и в медийната индустрия и с поглед напред, в края на 2009 г. стартирахме своята он-лайн концепция на www.tbmagazinе.net

На практика Web страницата на списанието функционира от самия му старт преди 9 години. Към декември 2011 регистрираните абонати са над 16 500. На база създадената система за четене на списанието on-line след безплатна регистрация, имаме възможност да осъществяваме конкретни целеви проучвания и статистики.

Концепцията на онлайн изданието нe се различава от тази на хартиения носител.Основните рубрики са свързани в финансиране, икономика, маркетинг, корпоративна информация, лайфстайл и автомобили. Всеки ден от работната седмица се публикува по една нова статия. В петък се публикува и голямо седмично интервю, което може да е и във вариант видео интервю.
В отделна рубрика “Новини” всеки ден се публикуват корпоративни новини и информации.

Изключително предимство на медията е изпращането един път в седмицата на нюзлетер с актуално публикуваните материали и интервюта до регистрираните абонати, пожелали сами(!) да го получават. Към декември 2011 г. те са над 15 000.

След направено изследване за ползваемостта, добрият естетически вид на сайта дава усещането на потребителя, че той работи в модерна и актуална среда, в която продукта, който ползва има ценно съдържание.

Управление на отпадъци и рециклиране

Зелени съвети - Научете как можете да намалите въздействието върху околната среда от ежедневните си дейности, независимо дали сте у дома, на работното си място или на път.

Издание 2016
бе реализирано