Търсим дистрибутори за България - интервю с Даниеле Бонини

Начало > Събития > Изложение Почистване и хигиена – машини, препарати, аксесоари > • Пресинформация > Търсим дистрибутори за България - интервю с Даниеле Бонини

"Търсим дистрибутори за България" - интервю с Даниеле Бонини
Г-н Бонини, ISAL SRL е част от групата Kärcher - световен лидер в областта на почистващата техника. Разкажете ни повече за Вашата фирма.

ISAL е създадена през 1974 г. с цел производство на метални компоненти, в един от най-активните индустриални области в Италия. От 1988 г. компанията ни проектира и произвежда почистващи машини за професионална употреба, а през 2007 г. направи дебюта си и в сферата на общественото почистване. В резултат на непрекъснати проучвания  за подобряване производителността и качеството на продукта ние имаме договори с водещи компании и вече категорично се интегрирахме в Kärcher - лидер в областта на почистващата техника. Днес ISAL е иновативният център на групата в сектора на тежкотоварните промишлени и битови почистващи машини.

Модернизирането на серията за промишлено почистване започна с моделите 180 и 160, последвани от SM 70. Така скоро тя ще бъде напълно завършена  и ще имаме една цялостна иновативна гама от продукти за професионално почистване.

Защо решихте да участвате в CleanExBG и досега имате ли някакво присъствие на пазара в България и региона?

Този пазар е нов за нас. Чрез CleanExBg ние бихме искали да се срещнем на щанда ни с дистрибутори и дилъри, които биха продавали успешно продуктите на ISAL в България.

Ще представите ли нещо ново?

Да, имаме нови машини, при които приложихме нова технология. Ще представим нова комунална почистваща машина ISAL 6000 с 6 двигателя.

Управление на отпадъци и рециклиране