Изложение интелигентни градове 27 – 29.03.2018

Automation+ представя - комфорт, лукс и енергийна ефективност чрез домашната и сградна автоматизация

2018-03-06 09:18:08

Automation+ може да проектира всички системи за управление на вашата сграда или дом. Фирмата е в партньорство с водещи компании в областта на сградната и домашна автоматизация.
По време на изложението Smart Cities ще представи решения, които улесняват ежедневието и работата ни, като същевременно спестяват енергия и средства.

Интервю с г-н Стоян Иванов, управител на фирмата.

Г-н Иванов какъв ще бъде акцентът на Вашето участие? Какви решения предлагате на клиентите?

Automation+ е разпознаваема на българския и европейския пазар като системен интегратор на домашна и сградна автоматизация. Екипът ни има повече от 10-годишен опит в изграждането на интелигентни системи за осветление, отопление, климатизация и съвременни решения за аудио/видео дистрибуция. Компанията е сертифициран „KNX advanced level“ партньор, който стриктно следва всички процедури и стандарти за създаването на висококачествени крайни решения за домашна и сградна автоматизация. В стремежа си да задоволим всички изисквания на нашите клиенти, ние предлагаме не само стандартни решения, но изпълняваме и строго индивидуални проекти, като създаваме собствени хардуерни и софтуерни разработки. На изложението ще демонстрираме някои от нашите нови продукти като Apple Homekit Bridge, Sonos Gateway, Inteligent lighting system, които работят съвместно в интелигентния дом. Целта на домашната и сградна автоматизация е да създаде комфорт, лукс и енергийна ефективност. Компанията предлага 5-звездни решения за домове, офиси, хотели, болници и други. Партнираме си с водещи международни фирми, предлагащи топ продукти за интелигентна автоматизация.

С продукти на кои фирми работите?

Представители сме за България на:

Топ бранд на американския пазар, предлагащ цялостна система за домашна автоматизация с акцент в аудио/видео интеграцията

Италиански производител на KNX продукти

Китайски бранд, предлагащ интелигентни решения за домашна и сградна автоматизация от 1986г., с представителства в над 40 държави по света,
KNX partner&member

Automation+ е инженерингов партньор на WAGO GmbH и използва техните висококачествени продукти за сградната автоматизация; имаме сертифицирани инженери, обучени за работа с програмен продукт Codesys 3.0

Davis Controls Ltd. – метеорологични станции с Modbus комуникационен протокол

Висококачествени UPS системи за осигуряване непрекъсваемостта на автоматизираните процеси

Висококачествени стенни стойки за таблети

Нашето мото «Да се учим от най-добрите» ни мотивира да създадем нова компания Аутомейшън електроникс, която планираме да стане сертифициран производител на KNX продукти.

Споделете за изградени от Вас обекти.

Значими обекти, автоматизирани от Automation+:

Детски научен център Музейко – пълна автоматизация на всички съоръжения

Апартхотел Лъки Банско Спа&Релакс – автоматизиране на цялата ОВиК инсталация, резултатът от интегрирането на BMS системата е 50% намаление на разходите за енергия спрямо предходната година

Este FITNESS & SPA – интелигентно осветление на луксозен спа комплекс

• Производствена база на ТРЕМОЛ ООД  – автоматизация на ОВиК съоръжения, в процес на изграждане

БТА – интелигентна система за осветление

• Частни луксозни вили и домове в София и страната

През 2017г. Automation+ проектира цяла жилищна сграда за голям инвеститор, която можем да наречем SMART READY – ел. инсталацията е проектирана и ще бъде изградена по начин, който позволява на бъдещите собственици при желание да автоматизират своя дом или офис, без да се налага последващо извършване на допълнителни строителни дейности.

Кого бихте желали да поканите на щанда си?

Automation+ е ориентирана както към бизнеса - строителни предприемачи, хотелиери, дизайнери, така и към крайния потребител – всеки, който има интерес към иновативни интелигентни решения в областта на домашната и сградна автоматизация.

Ето какво споделят за нас в социалните мрежи партньорите ни от HDL Automation:

HDL Automation добави 4 нови снимки.
1 септември 2017 г. •

HDL’s Bulgarian partner, Automation+, has just completed fully automating a stunning spa!
Named Este Fitness & Spa, and Located in the center of Sofia City, the luxury getaway offers it’s guests:
“A refined atmosphere, combining stylish design, high functionality and comfort.”
To provide their guests the very best experience possible, the Este management team requested that Automation+ install HDL Buspro lighting, HVAC, and audio solutions throughout the entirety of the spa.
This combination of precise thermal, audio, and visual control resulted in an environment which was not only conductive to wellbeing and relaxation, but utter escapism.
According to the owners:
“The Este Fitness & Spa is a symbol of first class service and impeccable professionalism, meeting the highest world standards. The high class of the services offered at the SPA is guaranteed by carefully selecting high-tech devices and equipment from the world’s leading manufacturers.”

To find out more about Este Fitness & Spa, please visit: http://www.estespa.bg/spa-center/?lang=en

Пресинформация за "Изложение интелигентни градове 27 – 29.03.2018" :
  • Интелигентни решения за сградна автоматизация от Вилмат
  • Виртуална обсерватория за енергия, околна среда и климат за общините на Smart Cities 2016
  • “Очакваме ускорено развитие на Югоизточна Европа в областта на IT.” – интервю с Ралф Гамбета, лектор в Smart Cities
  • Информационната система за интелигентни градове би могла да бъде от голяма полза за балканските страни
  • Ще покажем аспектите на националната политика в областта на информационните технологии за иновативни интелигентни решения
  • К.Чепъков ще популяризира интелигентни решения за дома и офиса
  • „Надяваме се да постигнем по-амбициозни цели по отношение на енергийната ефективност в сградите“
  • Закупуване на билети за градски транспорт с един клик
  • Технологичната революция в градовете
  • Велдим-1 ООД ще представи интелигентни системи на „Smart Cities“ 2015
  • Решенията на ICONICS за сградна автоматизация
  • „Smart Cities“ 2015 стана партньор на „One Architecture Week” 2014
  • Интелигентни транспортни системи се внедряват в България
  • CPM Europe, Global Hydro Energy, Филкаб, Регионален Е-Клъстер и Термопомпени системи ще участват на изложението „EE & ВЕ”и “Интелигентни градове” 2014
  • Новите акценти във Екофорума и изложбата „Енергийна ефективност & възобновяема енергия“ и „Интелигентни градове“
  • Югоизточна Европа се нуждае от интелигентни и екологични технологии за прехода към устойчиво развитие
  • EBIOSS Energy, Омния Контракторс и Филтър станаха част от EE & ВЕ и Smart Cities 2014
  • Как технологиите могат да управляват градовете по-интелигентно?
  • Clicko ще представи своята телематична платформа с конкретни примери на Smart Cities 2014
  • Под патронажа на:

Официален медиен партньор: