БАСЕЛ

Начало > БАСЕЛ

2013-09-12 15:26:46

Българската Асоциация на Електротехниката и Електрониката (БАСЕЛ) е основана през 1994 г. като съдебно регистрирана организация с нестопанска цел. БАСЕЛ членува в Оргалим – Брюксел, която е най-авторитетната европейска бизнес организация, представляваща интересите на инженерната индустрия пред европейските администрации. Асоциацията следи и популяризира в страната и в чужбина технологичните и производствени възможности на своите членове, подпомага своите членове в стремежа им да се интегрират в световната електротехника и да се утвърждават на мeждународните пазари, съдействува за привличането на инвестиции от чуждестранни източници, за създаване на смесени предприятия, кооперирани производства и други форми на икономическо сътрудничество, ускорява процеса на хармонизиране на техническото законодателство с европейското, подпомага фирмите от сектора чрез контакти и консултации, свързани с внос и износ на готови продукти и детайли и др. За постигането на своите цели, представители на БАСЕЛ участват в работата на консултативните съвети, комисии и работни групи към държавни и обществени органи, установяват полезни сътрудничества с европейски, национални и международни браншови асоциации, подпомагат развитието на търговските и технологични връзки в бранша и др.

Уеб сайт: http://www.bcee-bg.org/

Smart Cities (Интелигентни градове) - изложба за Югоизточна Европа
Smart Cities е единственото събитие у нас във формат „изложение – конференция“. Има за цел да популяризира модерните технологии и работещи практики, които могат да превърнат градовете ни в по-екологични и ефективни системи.
Начална дата на събитието:Вторник Март 27, 09:30
Крайна дата :Четвъртък Март 29, 19:30
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
България, София 1784
Вход свободен

Управление на отпадъци и рециклиране

CleanExBg - почистване и хигиена

Зелени съвети - Научете как можете да намалите въздействието върху околната среда от ежедневните си дейности, независимо дали сте у дома, на работното си място или на път.

Издание 2017

Под патронажа на:

Официален медиен партньор 2017: