Агенция „КРОСС”

2017-01-23 12:01:21

Агенция „КРОСС” е динамична и пазарно ориентирана информационна агенция, създадена през 2002 година. Агенцията е основен и предпочитан източник за печатните, интернет и електронните медии, за държавни институции и неправителствени организации в България и извън нея.

С годините „КРОСС” успя да се наложи на пазара на медии в България, предоставяйки навременна и точна информация на своите читатели и партньори. Агенция КРОСС предоставя съвременни информационни продукти и услуги с високо качество, съобразено с използването на традиционни и нови методи за приемане, обработка, пренасяне и доставка на информация. Агенция „КРОСС” има широка партньорска мрежа - над 120 партньори, които подробно могат да бъдат разгледани на интернет страницата на Агенция „КРОСС”.

Smart Cities (Интелигентни градове) - изложба за Югоизточна Европа
Smart Cities е единственото събитие у нас във формат „изложение – конференция“. Има за цел да популяризира модерните технологии и работещи практики, които могат да превърнат градовете ни в по-екологични и ефективни системи.
Начална дата на събитието:Вторник Март 27, 09:30
Крайна дата :Четвъртък Март 29, 19:30
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
България, София 1784
Вход свободен

Управление на отпадъци и рециклиране

CleanExBg - почистване и хигиена

Зелени съвети - Научете как можете да намалите въздействието върху околната среда от ежедневните си дейности, независимо дали сте у дома, на работното си място или на път.

Издание 2017

Под патронажа на:

Официален медиен партньор 2017: