Calypso

2014-09-26 09:28:46

Мрежата Calypso е основана през 2003 г., със седалище в Брюксел. Обединява оператори, местните власти, министерства, доставчици, консултанти и е разработена в рамките на европейски проект. Calypso е стандарт за електронни билети, който осигурява висока сигурност на връзката карта - терминал.Програмата се развива успешно повече от 10 г. и в резултат на това е създадена технология за интелигентна безконтактна карта, която намира приложение в обществения транспорт.

Осигурява високо ниво на сигурност на безконтактните транзакции и оперативна съвместимост между мрежите в системите, предлагащи различни услуги. Следвайки международните стандарти, Calypso се прилага много лесно и за кратко време възвръща първоначалната инвестиция. За повече информация посетете.  http://www.calypsonet-asso.org/

Smart Cities (Интелигентни градове) - изложба за Югоизточна Европа
Smart Cities е единственото събитие у нас във формат „изложение – конференция“. Има за цел да популяризира модерните технологии и работещи практики, които могат да превърнат градовете ни в по-екологични и ефективни системи.
Начална дата на събитието:Вторник Март 27, 09:30
Крайна дата :Четвъртък Март 29, 19:30
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
България, София 1784
Вход свободен

Управление на отпадъци и рециклиране

CleanExBg - почистване и хигиена

Зелени съвети - Научете как можете да намалите въздействието върху околната среда от ежедневните си дейности, независимо дали сте у дома, на работното си място или на път.

Издание 2018

Официален медиен партньор: