Изложение интелигентни градове 27 – 29.03.2018

Интелигентни Интернет базирани решения за управление на отпадъци от Ecube Labs

2017-02-14 12:19:06

Г-н Брайън Чои, Мениджър „Глобално бизнес развитие“, Ecube Labs Co. Ltd.

Ecube Labs Co. Ltd. ще участва за първи път в изложбата Save the Planet. Моля, кажете ни повече за Вашата компания.

Ecube Labs е доставчик на интелигентни Интернет базирани решения за управление на отпадъци и логистика, които помагат на градовете и индустрията за събиране на отпадъци да намаляват оперативните си разходи с до 80%. Нашата интегрирана продуктова линия  включва захранвани със слънчева енергия  машини за уплътняване на отпадъци (Clean CUBE), безжични ултразвукови сензори за регистриране нивата на пълнене (Clean CAP), които могат да бъдат монтирани на всеки тип контейнер, и платформи за мониторинг и анализ на данни в реално време (Clean City Networks).

Вече представени на пет континента чрез столични градове, общини и организации, свързани с управлението на отпадъци, ние сме в процес на настъпателно разширяване на нашето присъствие в целия свят. Седалището на фирмата ни се намира в Южна Корея като сегашната ни дистрибуторска мрежа обхваща повече от 53 страни по целия свят.

Какво ще представите в София и какви са ползите от прилагането на Вашите решения?

Ecube Labs се радва на възможността да представи цялата си интегрирана продуктова линия на изложбата Save the Planet в София. Това ще е първият път, когато ще представим нашите решения на българския пазар, така че очакваме събитието с голямо нетърпение.

Чрез прилагане на нашите интелигентни решения, градовете и компаниите за управление на отпадъци ще могат да взимат предварително обосновани решения на база налична информация, което ще има за резултат значително намаляване на разходите, елиминиране на препълването на депата с отпадъци, както и намаляване на емисиите на парникови газове.

Кого искате да поканите да посети Вашия щанд и търсите ли сътрудници в Региона?

Ecube Labs иска да покани всички посетители и журналисти, за да се запознаят с нашите Интернет базирани решения за управление на отпадъци и да присъстват на  демонстрации на живо на изложбата Save the Planet. Надяваме се да се срещнем най-вече с представители на местни общини, оператори в сферата на управление на отпадъци и рециклиране, както и предприемачи, работещи за изграждането на интелигентни градове.

Пресинформация за "Изложение интелигентни градове 27 – 29.03.2018" :
  • Ще покажем аспектите на националната политика в областта на информационните технологии за иновативни интелигентни решения
  • К.Чепъков ще популяризира интелигентни решения за дома и офиса
  • „Надяваме се да постигнем по-амбициозни цели по отношение на енергийната ефективност в сградите“
  • Закупуване на билети за градски транспорт с един клик
  • Технологичната революция в градовете
  • Велдим-1 ООД ще представи интелигентни системи на „Smart Cities“ 2015
  • Решенията на ICONICS за сградна автоматизация
  • „Smart Cities“ 2015 стана партньор на „One Architecture Week” 2014
  • Интелигентни транспортни системи се внедряват в България
  • CPM Europe, Global Hydro Energy, Филкаб, Регионален Е-Клъстер и Термопомпени системи ще участват на изложението „EE & ВЕ”и “Интелигентни градове” 2014
  • Новите акценти във Екофорума и изложбата „Енергийна ефективност & възобновяема енергия“ и „Интелигентни градове“
  • Югоизточна Европа се нуждае от интелигентни и екологични технологии за прехода към устойчиво развитие
  • EBIOSS Energy, Омния Контракторс и Филтър станаха част от EE & ВЕ и Smart Cities 2014
  • Как технологиите могат да управляват градовете по-интелигентно?
  • Clicko ще представи своята телематична платформа с конкретни примери на Smart Cities 2014
  • Под патронажа на:

Официален медиен партньор: