Радио FM+

Начало > Радио FM+

2017-01-27 17:10:51

Радио FM+ e първото частно радио. Създава програма за хора предимно между 25 и 45 години, слушащи любимото си радио сутрин, в офиса и на път за вкъщи.
Всеки месец хиляди  избират Радио FМ+ за компания през деня, а над

20 000 са почитателите ни във Facebook, над 15 000 са on-line потребителите в сайта fmplus.net.

Аудиторията на Радио FM+ е почти 60% жени и 40% мъже – активни слушатели и потребители на всяка стока или продукт, отговарящ на техните нужди и стил на живот.
Ние сме най-награждаваната радиостанция в България -  два пъти сме били “Радио на годината”, носители сме на наградата „Сирак Скитник” на БНР, на отличията „Superbrand”и „Сърцето на София”, както и още много български, европейски и световни награди в т.ч. “Златно сърце” за кампанията “Зелена България”.

На изискания вкус на нашите слушатели предлагаме цял предобеден блок с очарователната Ива Дойчинова “Ива от сутрин до обед”. Между 12 и 15ч. Калина Стефанова събеседва със слушателите в офисите, „Часът на идеите”  с Евелина Павлова 15-16ч е посветен на бизнеса,  Мартен Роберто “преподава” Мюзиколъджи от 16 до 20ч.Събота 9-12ч Радио ФМ+ посвещава на децата и семейството.
Радио FM+ е синоним на стойностна музика, забележителни водещи и лоялна аудитория.

Smart Cities (Интелигентни градове) - изложба за Югоизточна Европа
Smart Cities е единственото събитие у нас във формат „изложение – конференция“. Има за цел да популяризира модерните технологии и работещи практики, които могат да превърнат градовете ни в по-екологични и ефективни системи.
Начална дата на събитието:Вторник Март 27, 09:30
Крайна дата :Четвъртък Март 29, 19:30
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
България, София 1784
Вход свободен

Управление на отпадъци и рециклиране

CleanExBg - почистване и хигиена

Зелени съвети - Научете как можете да намалите въздействието върху околната среда от ежедневните си дейности, независимо дали сте у дома, на работното си място или на път.

Издание 2017

Под патронажа на:

Официален медиен партньор 2017: