Сайт за професионално земеделие и животновъдство

Начало > Медийни партньори > Сайт за професионално земеделие и животновъдство

2017-01-16 14:10:24

Oralo.bg
   е сайт за професионално земеделие и животновъдство, обединяващ двете печатни издания на издателство „Ентропи 1” по тази тематика. Като наследници на най-старото в страната списание за земеделие „Орало” от 1894 г., нашата мисия е да Ви информираме за новостите и практиките в българското и международно селско стопанство.

Списание „Земеделие плюс” е научнопопулярно издание за професионалисти, което включва широка гама от теми, засягащи цялото земеделие. Осигурява трибуна на изтъкнати учени и професионалисти от практиката, като запазват комплексния му характер .В тематиката му, наред с традиционните проблеми в земеделието, намират място въпросите, свързани с неговото организационно преустройство, новите технологии и растителнозащитни препарати, биотехнологиите,устойчивото и екологосъобразно земеделие.

Подобно на него сп. „Животновъдство БГ” е научноприложно издание, списвано от изтъкнати учени и специалисти в бранша. Пред вид новото приоритетно място, което сегашното правителство определя на животновъдството в България, смятаме,че списанието ще бъде полезно с предоставяне на животновъдите на най-новите научни достижения у нас и в чужбина.
http:// Oralo.bg /

Международна конференция за Управление на отпадъците и рециклиране за Югоизточна Европа
Конференцията Save the Planet отразява новостите в сектора. Целта на нейното провеждане е да представи добри практики и реализирани проекти, да срещне представителите на бизнеса и общините с международни експерти.
Начална дата на събитието:Сряда Март 28, 10:00
Крайна дата :Сряда Март 28, 17:00
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
България, София 1784
65 EUR

CleanExBg - почистване и хигиена

Зелени съвети - Научете как можете да намалите въздействието върху околната среда от ежедневните си дейности, независимо дали сте у дома, на работното си място или на път.

Издание 2018:

Стратегически партньор - Австрия