Вестник „Строителство имоти“

Начало > Събития > Интелигентни градове > Медийни партньори > Вестник „Строителство имоти“

2017-01-26 09:58:57

Вестник „Строителство имоти“
е национален седмичник. На пазара е от 1992 година. Излиза в тираж 5512 броя и има конкретна група читатели – представителите на бизнеса и на строителния бранш, архитекти, строителни инженери, агенции за недвижими имоти, изобщо – активни хора. Освен това абонати на вестника са браншовите строителни организации, всички държавни институции, свързани с проектантско-инвестиционния процес, областните управи и общинските администрации на големите български градове.

Като браншово издание вестникът има висока степен на достоверност на информацията и ефективни послания, защото говори на един език със своите читатели. Вестникът има и електронен вариант, особено популярен в строителната гилдия.
Ние знаем точно до какви фокусни групи достигат нашите послания. Текстовете в нашата медия са ориентирани към активни хора с ясна гражданска позиция, среден или висок социален статус. В този смисъл смятаме, че е по-добре да инвестираме в послания, които ще стигнат до 5512 души, но почти всички от тях ще ги чуят и разберат, отколкото да търсим 100 000-на аудитория, която обаче е пасивна и неефективна.

Smart Cities (Интелигентни градове) - изложба за Югоизточна Европа
Smart Cities е единственото събитие у нас във формат „изложение – конференция“. Има за цел да популяризира модерните технологии и работещи практики, които могат да превърнат градовете ни в по-екологични и ефективни системи.
Начална дата на събитието:Вторник Март 27, 09:30
Крайна дата :Четвъртък Март 29, 19:30
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
България, София 1784
Вход свободен

Управление на отпадъци и рециклиране

CleanExBg - почистване и хигиена

Зелени съвети - Научете как можете да намалите въздействието върху околната среда от ежедневните си дейности, независимо дали сте у дома, на работното си място или на път.

Издание 2018

Официален медиен партньор: