Британско-българската бизнес асоциация (BBBA)

Начало > Партньори > Британско-българската бизнес асоциация (BBBA)

Покажи Страниците
2016-09-30 14:40:09

Британско-българската бизнес асоциация (BBBA) (www.bbba.bg) стартира своята дейност през януари 2015 г., с пълната подкрепа на Британското посолство в София и на Българското посолство в Лондон.

Към момента членовете й са над 100, представящи всички аспекти на британския и българския бизнес. Мисията ни е да стимулираме и подкрепяме бизнес взаимоотношенията между Обединеното кралство и Република България.

Сред целите ни са:  увеличаване на търговската и инвестиционна активност между Великобритания и България;  улесняване на  бизнес отношенията, икономическото развитие и обмен на знания в полза на двете държави;  да бъде на първо място за оказване на съдействие при планирането на бизнес в Обединеното кралство / България; подобряване знанията и уменията на членовете; самостоятелно да се  финансира.

BBBA ще подкрепи и представлява интересите на своите членове в отношенията им с британските и българските власти, с икономическите агенции, фирмите, държавните институции и неправителствените организации.

BBBA е форум, чрез който ние споделяме опит и се учим един от друг. Визията ни е напътствана от общите цели на Съвета на британските търговски камари в Европа (COBCOE), от който асоциацията  е горд член.

Международна конференция за Управление на отпадъците и рециклиране за Югоизточна Европа
Конференцията Save the Planet отразява новостите в сектора. Целта на нейното провеждане е да представи добри практики и реализирани проекти, да срещне представителите на бизнеса и общините с международни експерти.
Начална дата на събитието:Сряда Март 28, 10:00
Крайна дата :Сряда Март 28, 17:00
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
България, София 1784
65 EUR

CleanExBg - почистване и хигиена

Зелени съвети - Научете как можете да намалите въздействието върху околната среда от ежедневните си дейности, независимо дали сте у дома, на работното си място или на път.

Издание 2017:

Под патронажа на: