Управление на отпадъците и рециклиране 27 – 29.03.2018

CityBuild.bg

2014-08-05 11:35:09

www.citybuild.bg
е авторитетна  медия в областта на архитектурата и строителството в България, която стартира през есента на 2006 г.

Амбициите на екипа ни са да поднася актуална, добре проверена и навременна информация на своите читатели, интересуващи си от новостите в областта на строителството и архитектурата, и свързаните с тях дейности.

www.citybuild.bg е незаменим по своя характер интернет сайт и справочник за архитекти, проектанти, инженери, строители, търговски фирми и крайни потребители. Потенциалната му аудиторията включва хиляди професионалисти, студенти по архитектура, неограничен брой хора, интересуващи се от тематиката на портала. В www.citybuild.bg потребителите имат възможност да открият цялата интересуваща ги информация на едно място, да направят нужните им справки, да намират конкретни фирми, да обменят информация, да научат новините в бранша, да публикуват обяви за работа, да получат професионален съвет и да направят най-правилния избор.

Пресинформация за "Управление на отпадъците и рециклиране 27 – 29.03.2018" :

Под патронажа на:

Стратегически партньор - Австрия