Начало > Събития > Изложение за спорт и здравословен начин на живот > Новини > • Пресинформация > Електростимулаторите Compex = възстановяване на силата и мускулния тонус, облекчаване на болката, бързо възстановяванe след тренировка

Покажи Страниците
2016-10-05 09:54:57

МДМ-97 ООД вече 19 години е на пазара на медицинска техника. Водещ производител и вносител,  основан от екип научни работници и инженери с дългогодишен опит в разработката и производството на електро медицинска техника.

Интервю с г-н Явор Марков, продуктов мениджър в МДМ-97 ООД

Г-н Марков какви уреди за физиотерапия и рехабилитация произвежда МДМ-97?

Фирма МДМ-97 ООД е специализирана в производството на елеткроапарати с приложение в основните направления на физиотерапията – електротерапия с ниско и средночестотни токове, електростимулатори – дву, четири и осемканални, ултразвукова терапия с 1 и 3 МHz, магнитотерапия с нискочестотни импулсни магнитни полета, лазертерапия с нискоинтензивни лазери във видимия и инфрачервения спектър и др. Оборудването за рехабилитация и кинезитерапия, което произвежда от МДМ-97 е предназначено за активна рехабилитация, т.е. с участието на пациентите – уреди за раздвижване на крак, ръка, пръсти, рамо и др..

Представете накратко електростимулаторите COMPEX. Към кого са насочени и каква е ползата от тях?

Портативните електростимулатори Compex са представители на най-новите технологии в мускулната стимулация, обединени в четирите функции на патентования MI сензор, с който са окомплектовани апаратите. Широката гама предлагани модели позволява да достигнат до всеки потребител, отговаряйки на неговите специфични потребности чрез възстановяване силата и мускулния тонус, подобряване на издръжливостта, увеличаване на мускулната маса, релакс и облекчаване на болката. Предназначени са за фитнес фенове и хора със здравословен начин на живот и за активни спортисти, подпомагайки ги да увеличат спортните си постижения.

С какви посетители искате да осъществите контакт по време на участието си на Sofia Sport & Healthy Life?

Очакваме интерес към предлаганите от нас апарати да проявят активни спортисти, професионални спортисти, хора, занимаващи се с фитнес профисионално и у дома, хора, стремящи се към активен здравословен живот. Очакваме интерес и от фитнес центрове, представители на спортни клубове и отбори.

Управление на отпадъци и рециклиране

С официалното партньорство на: