Енергийна ефективност и ВЕИ 16 – 18.04.2019

Енергийни инсталации "до ключ" от Verdo Energy

2018-02-21 08:58:35

Елате и посетете техния щанд - A18 на изложбата за енергийна ефективност и възобновяема енергия в София, 27-29 Март. Можете да получите професионален съвет, качество и висока оперативна надеждност, независимо от това, за какво съоръжение изберете да се консултирате: Съоръжения, захранвани с биомаса; Инсталации за генериране на енергия от отпадъци; Котелни системи.

Интервю с г-н Бо Йохансен, Директор продажби

Verdo Energy се създава от сливането на Verdo с Industrivarme. Моля, разкажете ни повече за компанията.

Verdo Energy  е вашият специалист по енергийни решения. Industrivarme е създадена през 1984 г. и сега е част от групата Verdo.

През 2016 г. се сливат два уникални свята, когато Industrivarme и Verdo обединяват усилията си във Verdo Energy. И двете компании са опитни енергийни експерти, които взаимно се допълват по най-добрия възможен начин.

Имаме над 30-годишен солиден опит и изключителен екип от 160 служители, което прави обединената компания модерно промишлено предприятие, участващо активно в повишаването на стандартите за енергийни системи.

Verdo Energy има широка продуктова линия и капацитет да отговори на нуждите от висококачествени енергийни централи за индустриалния пазар и за дружествата за комунални услуги, включително топлофикационни централи, електроцентрали и промишлени предприятия.

Verdo Energy е един от водещите доставчици в Скандинавия на цялостни енергийни системи и активно участва във всички етапи от разработването до инсталирането на персонализирани енергийни системи, както и в последващата експлоатация и поддръжка на тези системи.

Verdo Energy се фокусира върху оптимизирането и усъвършенстването на енергийните решения. Нашите енергийни специалисти помагат на всеки един етап, като се започне от консултациите и планирането на проекти до тяхното разработване, закупуване на гориво, експлоатация и обслужване на енергийните централи. Нашата цел е напълно да разберем енергийните нужди на нашите клиенти и да им предоставим решения, които създават реална стойност .

Каква е дейността Ви в Югоизточна Европа и кого искате да поканите да посети Вашия щанд по време на изложението?

Ориентираме се предимно към частните преработвателни отрасли, нуждаещи се от пара, топла вода или от комбинирано производство на топлинна и електрическа енергия за техните производствени мощности.

Освен това, изправени сме пред нарастващ интерес от страна на общините, които искат алтернативни решения за изгарянето на битовите отпадъци след депониране, което вече не е опция.  Нашата енергийна система, базирана на изгарянето на биомаса или отпадъчни материали, най-често замества изкопаемите горива, особено газта.

Какъв ще бъде акцентът на Вашето участие и какво искате да кажете на потенциалните си клиенти?

Основната ни цел е да направим новото ни име Verdo Energy System  известно на българския пазар и на пазара в Балканския регион като цяло.

Тъй като 27 човека от бившата компания Weiss A/S, DK, работим вече във Verdo Energy System (VES),  и имаме богат опит в проектирането и инженеринга на енергийни централи, нашият фокус за Региона ще бъде продължаващото разработване на системи, работещи на биомаса или генериращи енергия от отпадъци. Наред с това, ще предоставяме пълно обслужване и експлоатационна поддръжка на наличното енергийно оборудване, доставено по времето на съществуването на Weiss A/S.

Още от секцията "Енергийна ефективност и ВЕИ 16 – 18.04.2019" :
  • Двама министри откриха Форума и изложенията за устойчива енергия, градове и управление на отпадъци
  • Нови решения за общините
  • ЕЕ и ВЕ и Save the Planet ще представят решения за оползотворяване на отпадъците в селското стопанство
  • Позивамо вас да посетите међународне изложбе и конференције о ЕЕ и ОИЕ
  • Ве покануваме да ги посетите меѓународните саеми и конференции за ЕЕ и ОЕ (eнергетска ефикасност и обновлива енергија), Smart Cities (паметни градови) и Save the Planet (управување со отпадот)
  • Технологиите, които променят енергетиката, градовете и начина на управление на отпадъците
  • ЕНЕРГЕТИКА, ГРАДОВЕ И ОТПАДЪЦИ – кои са съвременните решения за тяхното устойчиво управление?
  • Премиjере производа на тематским саjмовима и актуелни теме на екоконференциjама за jугоисточну европу
  • Котли и енергийни системи за българската индустрия от AMBITERMO (Португалия)
  • Решения за директно оползотворяване на геотермална енергия са приложими и в България
  • Енергийно оползотворяване на отпадъци чрез технологията на MARTIN