Енергоефективно улично, индустриално и офисно осветление

Начало > Събития > Изложба ЕЕ и ВЕИ > Новини > • Пресинформация > Енергоефективно улично, индустриално и офисно осветление

Покажи Страниците
2017-01-18 17:41:20

Интервю с г-н Николай Джабиров – мениджър продажби.

Г-н Джабиров представете накратко продуктите на фирмата.

НД: Incotex Electronic Group се занимава с проектиране, производство и търговия на електронни изделия от 1992г. Осветителните тела с търговска марка LeaderLight, които ние произвеждаме, са в три основни направления: улично, индустриално и офис LED осветление. Продуктите се разработват от R&D отдел.  Залагаме преди всичко качества като дълъг живот и висока енергийна ефективност, които са част от най- важните предимства на диодното осветлението. Притежаваме над 180 собствени патента в сферата на електронните изделия. Нашите производствени бази притежават голям капацитет и са разположени в България и Русия.

С кои фирми си партнирате?

НД: Наши партньори са водещи имена в бранша като Osram, Nichia, Cree, Tridonic, Meanwell и др.

На кои пазари могат да бъдат намерени Вашите продукти?

НД: Стремим се да разширавяме търговската си дейност и да намираме нови ползотворни партньорства. Създали сме търговски офиси и дистрибуторски мрежи в над 60 държави по света, като Великобритания, Германия, Полша, Дубай, Русия, Нигерия, Кения и др.

Какво ново ще покажете на щанда си от 7 до 9 март?

НД: На изложението ще представим осветителни тела за интериорна и екстериорна употреба, улично и парково осветление. Най- новите ни продукти са предназначени за осветяване на улици, индустриални обекти и офиси. Разширяваме  гамата на лампи с цокъл Е27 и Е14 за битова употреба. Бихме искали да акцентираме върху високата енергийна ефективност на последните ни продукти от 3-та и 4-та генерация улични осветители серия МAG, индустриални осветители  серия Industry, както и интелигентна система за управление на улично осветление.

Вашите осветителни тела имат различни приложения: битово, офисно, улично, парково, градинско, индустриално и др. Кои са основните Ви клиенти и кого очаквате да срещнете на изложението?

НД: Ключовите ни клиенти са общини, производствени предприятия и административни сгради, които се стремят да оптимизират разходите си за поддръжка и електроенергия, произлизащи от осветлението. На изложението очакваме да създадем контакти с фирми, с които имаме допирни точки и възможности да си партнираме по различните дистрибуционни канали.

Изложба за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници за Югоизточна Европа
Изложението показва съвременните решения за спестяване на енергия и за производство на възобновяема енергия.
Начална дата на събитието:Вторник Март 27, 09:30
Крайна дата :Четвъртък Март 29, 19:30
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147