Енергийна ефективност и ВЕИ 27 – 29.03.2018

Енергоефективно улично, индустриално и офисно осветление

2017-01-18 17:41:20

Интервю с г-н Николай Джабиров – мениджър продажби.

Г-н Джабиров представете накратко продуктите на фирмата.

НД: Incotex Electronic Group се занимава с проектиране, производство и търговия на електронни изделия от 1992г. Осветителните тела с търговска марка LeaderLight, които ние произвеждаме, са в три основни направления: улично, индустриално и офис LED осветление. Продуктите се разработват от R&D отдел.  Залагаме преди всичко качества като дълъг живот и висока енергийна ефективност, които са част от най- важните предимства на диодното осветлението. Притежаваме над 180 собствени патента в сферата на електронните изделия. Нашите производствени бази притежават голям капацитет и са разположени в България и Русия.

С кои фирми си партнирате?

НД: Наши партньори са водещи имена в бранша като Osram, Nichia, Cree, Tridonic, Meanwell и др.

На кои пазари могат да бъдат намерени Вашите продукти?

НД: Стремим се да разширавяме търговската си дейност и да намираме нови ползотворни партньорства. Създали сме търговски офиси и дистрибуторски мрежи в над 60 държави по света, като Великобритания, Германия, Полша, Дубай, Русия, Нигерия, Кения и др.

Какво ново ще покажете на щанда си от 7 до 9 март?

НД: На изложението ще представим осветителни тела за интериорна и екстериорна употреба, улично и парково осветление. Най- новите ни продукти са предназначени за осветяване на улици, индустриални обекти и офиси. Разширяваме  гамата на лампи с цокъл Е27 и Е14 за битова употреба. Бихме искали да акцентираме върху високата енергийна ефективност на последните ни продукти от 3-та и 4-та генерация улични осветители серия МAG, индустриални осветители  серия Industry, както и интелигентна система за управление на улично осветление.

Вашите осветителни тела имат различни приложения: битово, офисно, улично, парково, градинско, индустриално и др. Кои са основните Ви клиенти и кого очаквате да срещнете на изложението?

НД: Ключовите ни клиенти са общини, производствени предприятия и административни сгради, които се стремят да оптимизират разходите си за поддръжка и електроенергия, произлизащи от осветлението. На изложението очакваме да създадем контакти с фирми, с които имаме допирни точки и възможности да си партнираме по различните дистрибуционни канали.

Пресинформация за "Енергийна ефективност и ВЕИ 27 – 29.03.2018" :
  • Турбината WEGA беше представена на ЕЕ и ВЕ 2015
  • „Хермес Солар“ ООД взе участие в провеждащото се за 11-та поредна година Изложение за Енергийна ефективност и възобновяема енергия (11-13 март, 2015, ИЕЦ, София)
  • Иновативно предложение от Филкаб Солар на ЕЕ и ВЕ 2015
  • Виждаме потенциал за развитие на възобновяемата енергия в България, интервю с инж. Зоненшайн, POLYTECHNIK, Австрия
  • Пауловнията – едно от най-бързорастящите дървета и възможност за печеливш бизнес у нас
  • Биогаз инсталациите - алтернатива за производство на енергия и решение на проблема с биоотпадъците
  • „ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов“ ще участва за първи път на ежегодното изложение за енергийна ефективност и възобновяема енергия 2015.
  • WIN-WIN Форум 2014
  • WIN-WIN ФОРУМ
  • Джос Делбеке, генерален директор по действията за климата в ЕК, приветства участниците в изложението и форума „EE & ВЕ“ и „Smart Cities“
  • Нови технологии и продукти на ЕЕ и ВЕИ 2014
  • CPM Europe, Global Hydro Energy, Филкаб, Регионален Е-Клъстер и Термопомпени системи ще участват на изложението „EE & ВЕ” и “Интелигентни градове” 2014
  • „Термопомпени системи и „Омния контракторс“ ще участват в изложението „ЕЕ & ВЕИ” 2014 за Югоизточна Европа
  • Новите акценти в Екофорума и изложбата „Енергийна ефективност & възобновяема енергия“ и „Интелигентни градове“
  • Интервю с Гьоран Йоханссон, изпълнителен директор на
  • Интервю със Слав Ландов – ръководител направление ВЕИ във ФИЛКАБ АД, участник в изложението „Енергийна ефективност и възобновяема енергия”
  • Югоизточна Европа се нуждае от интелигентни и екологични технологии за прехода към устойчиво развитие
  • EBIOSS Energy, Омния Контракторс и Филтър станаха част от EE & ВЕ и Smart Cities 2014
  • Новите ценности в глобалната енергийна система
  • Експерти и политици призовават за спешни промени по отношение на екоенергията и отпадъците като единствена алтернатива за бъдещето
  • Кои са технологиите, които ще ни осигурят “чисто” бъдеще?
  • Настъпва десетилетието на устойчивата и енергийноефективната архитектура
  • Последните технологични постижения в областта на сградно интегрираните фотоволтаици и интелигентните сгради на Форума и изложбата за Югоизточна Европа
  • Форум за Югоизточна Европа - преференциални цени за регистрация до 10 май
  • Микс от зелени енергийни технологии на 9-тата Изложба за енергийна ефективност и възобновяема енергия за Югоизточна Европа