Интелигентни Интернет базирани решения за управление на отпадъци от Ecube Labs

Начало > Новини > • Пресинформация > Интелигентни Интернет базирани решения за управление на отпадъци от Ecube Labs

Покажи Страниците
2017-02-14 12:18:03

Г-н Брайън Чои, Мениджър „Глобално бизнес развитие“, Ecube Labs Co. Ltd.

Ecube Labs Co. Ltd. ще участва за първи път в изложбата Save the Planet. Моля, кажете ни повече за Вашата компания.

Ecube Labs е доставчик на интелигентни Интернет базирани решения за управление на отпадъци и логистика, които помагат на градовете и индустрията за събиране на отпадъци да намаляват оперативните си разходи с до 80%. Нашата интегрирана продуктова линия  включва захранвани със слънчева енергия  машини за уплътняване на отпадъци (Clean CUBE), безжични ултразвукови сензори за регистриране нивата на пълнене (Clean CAP), които могат да бъдат монтирани на всеки тип контейнер, и платформи за мониторинг и анализ на данни в реално време (Clean City Networks).

Вече представени на пет континента чрез столични градове, общини и организации, свързани с управлението на отпадъци, ние сме в процес на настъпателно разширяване на нашето присъствие в целия свят. Седалището на фирмата ни се намира в Южна Корея като сегашната ни дистрибуторска мрежа обхваща повече от 53 страни по целия свят.

Какво ще представите в София и какви са ползите от прилагането на Вашите решения?

Ecube Labs се радва на възможността да представи цялата си интегрирана продуктова линия на изложбата Save the Planet в София. Това ще е първият път, когато ще представим нашите решения на българския пазар, така че очакваме събитието с голямо нетърпение.

Чрез прилагане на нашите интелигентни решения, градовете и компаниите за управление на отпадъци ще могат да взимат предварително обосновани решения на база налична информация, което ще има за резултат значително намаляване на разходите, елиминиране на препълването на депата с отпадъци, както и намаляване на емисиите на парникови газове.

Кого искате да поканите да посети Вашия щанд и търсите ли сътрудници в Региона?

Ecube Labs иска да покани всички посетители и журналисти, за да се запознаят с нашите Интернет базирани решения за управление на отпадъци и да присъстват на  демонстрации на живо на изложбата Save the Planet. Надяваме се да се срещнем най-вече с представители на местни общини, оператори в сферата на управление на отпадъци и рециклиране, както и предприемачи, работещи за изграждането на интелигентни градове.

Международна конференция за Управление на отпадъците и рециклиране за Югоизточна Европа
Конференцията Save the Planet отразява новостите в сектора. Целта на нейното провеждане е да представи добри практики и реализирани проекти, да срещне представителите на бизнеса и общините с международни експерти.
Начална дата на събитието:Сряда Март 28, 10:00
Крайна дата :Сряда Март 28, 17:00
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
България, София 1784
65 EUR

CleanExBg - почистване и хигиена

Зелени съвети - Научете как можете да намалите въздействието върху околната среда от ежедневните си дейности, независимо дали сте у дома, на работното си място или на път.

Издание 2017:

Под патронажа на: