Интервю с г-н Петер Стемпфли, Hybag Automationen

Покажи Страниците
2016-11-08 12:50:17

Интервю с г-н Петер Стемпфли, Hybag Automationen

Hybag Automationen не е сред дебютантите на Save the Planet.  Вече няколко години  сте сред участниците. Какво прави пазара в региона интересен за Вашата компания?
Ние гледаме в перспектива.  Разделянето, третирането на органични отпадъци и възобновяемата енергия са с все по-нарастващо значение, защото депата за отпадъци ще изчезнат и в България.

Системата Tutto позволява да бъдат обработени големи количества биологични отпадъци. Защо е толкова надеждна тази система?
Патентованата Hybag система е разработена за третиране на големи количества от органични материали за рециклиране от хранителната индустрия и да се постигне много високо качество субстрат с минимум съдържание на примеси и с най-малкия размер на частиците. Това води до по-висок добив на газ, по-малко интервали  на почистване на ферментатора, висококачествен тор, а това води до максимално устойчива печалба за клиента.

Hybag Filtro е друга Ваша система. Разкажете как работи.
Отпадните води съдържат много органични фракции от домакинствата. Системата Hybag Filtro отделя органичната част от фините отсевки в пречиствателните съоражения.  Няма по-лесен начин за намаляне на разходите за изгаряне и получаването на високи добиви на газ.

Какви решения ще представите в София?
Ще представим цялата производствена гама продекти на Hybag. Това включва различни системи за обработка на органични рециклеруеми отпадъци от хранителната промишленост като например супермаркети, ресторанти, пречиствателните стнации, производството на храни и битовите органични отпадъци.

От какви сектори търсите клиенти и партньори?
Това са собственици, итнеститори и инсталатори на биогаз станции, супермаркети, фирми за събиране на отпадъци, ощниски фирми, както и производителите на храни и напитки.

Международна конференция за Управление на отпадъците и рециклиране за Югоизточна Европа
Конференцията Save the Planet отразява новостите в сектора. Целта на нейното провеждане е да представи добри практики и реализирани проекти, да срещне представителите на бизнеса и общините с международни експерти.
Начална дата на събитието:Сряда Март 28, 10:00
Крайна дата :Сряда Март 08, 17:00
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
България, София 1784
65 EUR

CleanExBg - почистване и хигиена

Зелени съвети - Научете как можете да намалите въздействието върху околната среда от ежедневните си дейности, независимо дали сте у дома, на работното си място или на път.

Издание 2017:

Под патронажа на: