Интервю с Лаура Куартерони, експерт продажби, Molinari S.r.l.

Начало > Събития > Конференция Управление на отпадъците и рециклиране > Новини > • Пресинформация > Интервю с Лаура Куартерони, експерт продажби, Molinari S.r.l.

Покажи Страниците
2016-01-31 15:59:10

Търсим дистрибутор за България

интервю с Лаура Куартерони, експерт продажби, Molinari S.r.l.

Г-жо Куартерони, Вашето мото е "Шредиране по различен начин " –  какво е характерно за Вашите продукти?

Ние винаги търсим нови решения за спестяване на енергия, които да приложим в практиката.
Ето защо нашите ротори и режещи системи са различни от тези на конкурентите ни. Като успех отчитаме проектирането на три нови машини само за три години! Понякога иновациите се възприемат с известни резерви от клиентите ни, но те бързо се убеждават в предимствата от това да инвестираш в енергийноефективно оборудване.

Например нашия нов шредер MT3000 дава възможност за постигане на висока производителност и ниска консумация на енергия. Това може да се определи като еволюция в роторите “кух“ тип, което всъщност отличава гранулаторите на Molinari. Те бяха преработени с цел по-качественото раздробяване на отпадъци от RDF, биомаса с различен произход, слама, обемисти пластмасови издалия и др. до хомогенна смес, подходяща за изгаряне или за други процеси.

Какво ще представите на Save the Planet?

Ние произвеждаме шредери за всякакъв тип отпадъци - отпадъци за гориво (RDF), пластмаса, каучук, мед, дърво и алуминий - с изключение на желязо и инертни материали. Гарантираме високо качество, тъй като всички компоненти са произведени в Италия.

Каква е пазарната Ви стратегия за навлизане на пазара в България?

Бихме искали да намерим тук дистрибутор. Предпочитаме партньорът ни за България да се занимава с дистрибуция на продукти като сепаратори, транспортни ленти, механични товарачи и др.) – т.е. да има разработена мрежа за продажби.

В кои области решенията Ви са приложими?

Eнергия от отпадъци, дървопреработващата промишленост и рециклиране.

Международна конференция за Управление на отпадъците и рециклиране за Югоизточна Европа
Конференцията Save the Planet отразява новостите в сектора. Целта на нейното провеждане е да представи добри практики и реализирани проекти, да срещне представителите на бизнеса и общините с международни експерти.
Начална дата на събитието:Сряда Март 28, 10:00
Крайна дата :Сряда Март 08, 17:00
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
България, София 1784
65 EUR

CleanExBg - почистване и хигиена

Зелени съвети - Научете как можете да намалите въздействието върху околната среда от ежедневните си дейности, независимо дали сте у дома, на работното си място или на път.

Издание 2016
бе реализирано