Интервю с Питър Фидлер – търговски директор, IFE Aufbereitungstechnik GmbH

Начало > Новини > • Пресинформация > Интервю с Питър Фидлер – търговски директор, IFE Aufbereitungstechnik GmbH

Покажи Страниците
2016-11-08 12:29:29

Интервю с Питър Фидлер – търговски директор, IFE Aufbereitungstechnik GmbH

Върху какви проекти работите в момента в Източна Европа ?
IFE работи по проекти, свързани с класификация и разделяне на насипни материали и рециклирането като цяло. IFE е един от водещите производители на вибрационни транспортьори, пресевни машини, магнитни сепаратори за обработка на насипни материали в света.

IFE  са разработили за техни клиенти ноу-хау и специализирано оборудване за отделяне на алуминий.  Разкажете ни повече за този проект.
IFE е добре известен производител на сепаратори на вихрови токове за отделяне на цветни метали от всички видове насипни материали. Вихровите токове се генерират чрез индукция в метала. Изключително силното пулсиращо магнитно поле и високата скорост на въртене гарантират идеално сепариране дори на много, много малки частици.

Предимства са: отлични резултати на разделяне; дълбоко и силно пулсиращо магнитно поле; оптимизиран магнитен ротор; висока надеждност; изпразване на транспортна лента осигурено от генериране на енергия с магнитен ротор; ниски разходи за поддръжка; оптимални комбинации с другите устройства на фирмата

Кой от вашите продукти е най-подходящ за българския пазар?
Ситата на IFE и магнитните ни сепаратори са най-подходящи наши продукти за българския пазар.

Какви продукти ще представите тази година ?
Ние ще представим цялата ни продуктова гама, включваща вибриращи и тръбни захранващи устройства, вибрационни транспортьори, разнообразни сита и магнитни сепаратори, оборудване за рециклиране, сепаратори на вихрови токове и др

От кои сектори търсите клиенти и партньори?
Ние сме готови да работим във всички сектори - рециклиране, добив на въглища, миннодобивна и леярска промишленост, производство на железни и стоманени елементи, пясък и чакъл, стъкло, керамика, пластмаси, химикали, дървесина, храни, фуражи и т.н.

Международна конференция за Управление на отпадъците и рециклиране за Югоизточна Европа
Конференцията Save the Planet отразява новостите в сектора. Целта на нейното провеждане е да представи добри практики и реализирани проекти, да срещне представителите на бизнеса и общините с международни експерти.
Начална дата на събитието:Сряда Март 28, 10:00
Крайна дата :Сряда Март 28, 17:00
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
България, София 1784
65 EUR

CleanExBg - почистване и хигиена

Зелени съвети - Научете как можете да намалите въздействието върху околната среда от ежедневните си дейности, независимо дали сте у дома, на работното си място или на път.

Издание 2017:

Под патронажа на: