Енергийна ефективност и ВЕИ 16 – 18.04.2019

Качествената италианска марка Ravelli на изложението за ЕЕ и ВЕИ 2019 г.

2018-10-23 17:56:59

Запознайте се отблизо с ефективността на камините и котлите на пелети, предлагани в България от Куоре Терм.

Интервю с Веселин Балемезов, управител на Куоре Терм ЕООД

Г-н Балемезов, разкажете накратко за продуктите, които предлагате.

От 2012г фирма Куоре Терм е официален представител и дистрибутор на пелетни съоръжения с марката Ravelli.
Марката Ravelli- 100% “ made in Italy” вече над 35 години е синоним на изключително високо качество, надежност, иновативност в разработването и влагането на нови технологии, лесна и даваща 100% сигурност експлоатация на уредите. Сензори на зоните за отваряне и затваряне и наличието на механизми гарантират максимална безопасност на продуктите. Софтуерът за управление ви позволява да поддържате всичко под контрол.

Кои са предимствата на камините и котлите на пелети Ravelli?

Един от основните приоритети на компанията Ravelli е налагането на продукти, при употребата на които интервенцията от страна на потребителя е сведена до минимум. Висока степен на автоматизация и непретенциозност към типа използвани пелети са едни от основните предимства на марката. Всичко това в комбинация с уникален дизайн, високо качество на използваните материали поставят Ravelli на едно от челните места при високият клас производители на пелетни уреди в Италия.

Какво бихте посъветвали клиентите си при избора на отопление? Кои са основните неща, на които трябва да обърнат внимание?

При избора на пелетна камина са важни редица фактори: тип жилище, степен на изолация, брой отоплявани помещения, затопляне на бойлер за БГВ. Гамата на Ravelli включва камини на пелети с водна риза, сухи пелетни камини, комбинирани на естествена конвекция и вентилация, както и котли на пелети с мощности до 40kW. Има решение за екологично чисто, икономично и високо автоматизирано отопление за всеки тип жилище.

Как Ravelli улеснява клиентите си с приложението за дигитално управление?

Посредством Wi-fi модул потребителя има възможност да управлява пелетната камина и от разстояние. Инсталирайки приложение на смартфона имате пълен контрол на топлината във вашият дом, без значение къде се намирате.

Освен продуктите предлагате и сервиз. Къде провеждате обученията си, за да сте в крак с новостите, които се въвеждат?
Ежегодно се провеждат сервизни обучения в техническата база на Ravelli в Бреша, Италия.

С какви посетители бихте желали да осъществите контакт на щанда си?

Ще се радваме да осъществим контакт с крайни потребителии търговски партньори, да бъдем максимално полезни при избора на пелетен уред, и да запознаем клиентите с предимствата на предлаганите от нас продукти.

Още от секцията "Енергийна ефективност и ВЕИ 16 – 18.04.2019" :
  • Позеленява ли бизнесът
  • Двама министри откриха Форума и изложенията за устойчива енергия, градове и управление на отпадъци
  • Нови решения за общините
  • ЕЕ и ВЕ и Save the Planet ще представят решения за оползотворяване на отпадъците в селското стопанство
  • Позивамо вас да посетите међународне изложбе и конференције о ЕЕ и ОИЕ
  • Ве покануваме да ги посетите меѓународните саеми и конференции за ЕЕ и ОЕ (eнергетска ефикасност и обновлива енергија), Smart Cities (паметни градови) и Save the Planet (управување со отпадот)
  • Технологиите, които променят енергетиката, градовете и начина на управление на отпадъците
  • ЕНЕРГЕТИКА, ГРАДОВЕ И ОТПАДЪЦИ – кои са съвременните решения за тяхното устойчиво управление?
  • Премиjере производа на тематским саjмовима и актуелни теме на екоконференциjама за jугоисточну европу
  • Котли и енергийни системи за българската индустрия от AMBITERMO (Португалия)
  • Решения за директно оползотворяване на геотермална енергия са приложими и в България
  • Енергийно оползотворяване на отпадъци чрез технологията на MARTIN