Как дерматоглификата разчита скрития потенциал на човека?

Начало > Събития > Изложение за спорт и здравословен начин на живот > Новини > • Пресинформация > Как дерматоглификата разчита скрития потенциал на човека?

Покажи Страниците
2015-07-27 16:09:29

Как дерматоглификата разчита скрития потенциал на човека?

Интервю с г-н Радослав Ханчев - заместник управител на Genetic-test

Каква е целта на участието Ви в изложението Sofia Sport & Healthy Life?

Целта ни е да запознаем хората с нашия иновативен продукт, с което ще дадем възможност на много спортни организации - клубове, секции и федерации да могат да извършват първоначален подбор на деца и подрастващи за конкретен вид спорт.  Всеки човек, преминал теста, ще си отговори на много въпроси, свързани с физическата си дееспособност и генетична предразположеност към определено заболяване. Всичко това ще бъде полезно за по-нататъшния начин на живот на тестваното лице.

Компанията Genetic-test е създадена през 2011 г. и се развива успешно като франчайз. В кои страни вече присъствате и има ли аналог продуктът на българския пазар?

Към настоящия момент компанията Genetic-test активно развива партньорска мрежа, която включва над 1500 представители в различни градове в:  Русия, Украйна, Казахстан и други държави от ОНД, България, САЩ, Италия, Чехия и др. С всеки изминал ден броят на партньорите нараства. Продуктът ни е базиран на науката Дерматоглифика (изучаването на папиларните изображения върху човешките длани) и е без аналог, както в България така и в цяла Европа.

Кои характеристики на човека могат да се изследват чрез биометричното тестиране?

Милиони хора по целия свят изпитват чувство на неудовлетвореност от живота, защото не вървят по своя път, начертан от техните гени. Как да откриете своя талант и да постигнете успех?
След като направите теста, само след няколко минути ще получите персонален биометричен отчет за Вашите индивидуални способности и едновременно с това ключ към по-нататъшното Ви развитие.

Вие ще научите в какъв вид спорт ще постигнете най-добри резултати, ще можете да изберете нужната Ви специалност за обучение и да определите професионалните си предпочитания. Ще разберете какъв тип темперамент имате и ще разкриете към какви заболявания сте предразположени. Благодарение на богатата информация и високата достоверност на отчета (85% - 95%) всеки би бил много по-ефективен след тестиране с Genetic-test.

За кого е полезен и какви възрастови групи го използват най-често?

За родители  Всеки родител си задава въпроси, свързани с образованието, физическото и творческото развитие на детето и какви дейности да извършва, за да получи максимално удовлетворение от тях. Genetic-test не само ще Ви помогне да съчетаете природните дадености на Вашето дете с избора на най-подходящия спорт, хоби и професия, но също така и да определите на кого от родителите прилича и как да намерите общ език с него.

За училища  Genetic-test- ефективен метод за професионално ориентиране, който ще предостави богата информация на студентите и техните родители. Резултатите от тестирането ще бъдат полезни не само за учениците, но и за педагозите, за избора на подходяща учебна програма и техники за формиране на класове.

За тези, които търсят работа. Всеки от нас прекарва на работното си място голяма част от съзнателния си живот и е важно ефективно да използваме това време, така че по-късно да не съжаляваме, че то е загубено. Знанието за Вашите силни и слаби страни ще помогне да се самоопределите правилно в търсенето на подходяща професия.

За фирми Genetic-test идентифицира индивидуалните характеристики на служителите Ви за оптимално изграждане на междуличностни отношения в екипа, за определяне на отговорностите на всеки един тях. Тестът също така дава информация кои от тях за подходящи за екипна работа.

С какво е атрактивно Вашето бизнес предложение към партньорите Ви?

Всеки наш франчайзполучател получава: уникален продукт; денонощен достъп до системата на Genetic-test; нисък финансов праг за влизане в бизнеса; бърза възвращаемост; много висока доходност и възможност да е обществено полезен, занимавайки се с дейност, базирана на научни разработки, които се развиват постоянно.

Управление на отпадъци и рециклиране

Издание 2015
бе реализирано