Как се раждат фитнес уредите. Една успешна история...........

Начало > Събития > Изложение за спорт и здравословен начин на живот > Новини > • Пресинформация > Как се раждат фитнес уредите. Една успешна история...........

Покажи Страниците
2016-05-10 14:50:29

Как се раждат фитнес уредите. Една успешна история...........

Над 20 години фирма IVAN фитнес оборудване произвежда уреди, отличаващи се с високо качество. През октомври 2015 част от тях бяха представени на организираното от Виа Експо изложение Sofia Sport and Healthy Life.
Ето какво споделя управителят г-н Иван Тодоров за началото и развитието на дейността на фирмата:

Започнах да тренирам преди повече от 30 години. Бях активен и успешен състезател по културизъм допреди няколко години. Тогава нямаше фитнес зали и реших да направя собствена такава. Започнах с помощта на мои приятели и подръчни материали.
Постепенно с течение на времето разработвах нови машини с качествени материали и подменях старите, докато не ми стана фикс идея да ги произвеждам – както за България, така и за чужбина.

Вече повече от 20 години сме на пазара. С всяка изминала година правим все по-функционални машини. Последната ни серия ”Стронг Лайн” е с доста по-качествени и масивни материали, разнообразие от цветове и дизайн. Винаги сме се старали уредите ни да са функционални, а не да са просто направена машина за “красота”.

Последните години спортът се разви много в България, доста хора в различните градове решават да направят свой фитнес , поради което има положително развитие в пазара на фитнес оборудване.
Както вече споменах, новите ни продукти са от серия “Стронг Лайн”. Всеки желаещ би могъл да ги види и изпробва в гр.Русе, където ги произвеждаме, а също така и  да направи поръчка.
Винаги консултираме бъдещите си клиенти, кое е най-добро и подходящо за един функционален фитнес.   Всички наши продукти могат да се видят и на интернет страницата ни - IVANBG.COM

Стараем се клиентите ни да са доволни от избора си.

Управление на отпадъци и рециклиране