Как се раждат фитнес уредите. Една успешна история...........

2016-05-10 14:50:29

Как се раждат фитнес уредите. Една успешна история...........

Над 20 години фирма IVAN фитнес оборудване произвежда уреди, отличаващи се с високо качество. През октомври 2015 част от тях бяха представени на организираното от Виа Експо изложение Sofia Sport and Healthy Life.
Ето какво споделя управителят г-н Иван Тодоров за началото и развитието на дейността на фирмата:

Започнах да тренирам преди повече от 30 години. Бях активен и успешен състезател по културизъм допреди няколко години. Тогава нямаше фитнес зали и реших да направя собствена такава. Започнах с помощта на мои приятели и подръчни материали.
Постепенно с течение на времето разработвах нови машини с качествени материали и подменях старите, докато не ми стана фикс идея да ги произвеждам – както за България, така и за чужбина.

Вече повече от 20 години сме на пазара. С всяка изминала година правим все по-функционални машини. Последната ни серия ”Стронг Лайн” е с доста по-качествени и масивни материали, разнообразие от цветове и дизайн. Винаги сме се старали уредите ни да са функционални, а не да са просто направена машина за “красота”.

Последните години спортът се разви много в България, доста хора в различните градове решават да направят свой фитнес , поради което има положително развитие в пазара на фитнес оборудване.
Както вече споменах, новите ни продукти са от серия “Стронг Лайн”. Всеки желаещ би могъл да ги види и изпробва в гр.Русе, където ги произвеждаме, а също така и  да направи поръчка.
Винаги консултираме бъдещите си клиенти, кое е най-добро и подходящо за един функционален фитнес.   Всички наши продукти могат да се видят и на интернет страницата ни - IVANBG.COM

Стараем се клиентите ни да са доволни от избора си.

Пресинформация за "Изложение за спорт и здравословен начин на живот" :
  • Целителната сила на растенията, представена на изложението Sofia Sport & Healthy Life. Цветните есенции на д-р Бах.
  • Иновативна платформа SNBA - обучения, курсове, пазаруване с отстъпка. Специална категория
  • "Доктор Биомастер" - най-големият български вносител и производител на продукти от лекарствени гъби
  • Как да четем етикетите на хранителните добавки - мнението на специалиста. Директно от кухнята на производителя.
  • Българската федерация по ветроходство (БФВ) – партньор на изложението Sofia Sport & Healthy Life 2016
  • Разнообразие от биопродукти на Sofia Sport & Healthy Life 2016
  • За първи път в България - Биоинформационни препарати, без аналог на пазара
  • Какво ще видите по време на Sofia Sport & Healthy Life?
  • Как се раждат фитнес уредите. Една успешна история...........
  • Сдружение BG Бъди активен продължава партньорството си с изложението ‘Sofia Sport & Healthy Life’16
  • 17-и октомври: последен ден на Изложението за спорт и здраве
  • Започват трите дни, посветени на темите спорт и здраве
  • Вземете Вашия автограф
  • Темите спорт и здраве провокират бизнеса и крайните клиенти
  • Търсим бизнес партньори за България
  • Фитнесът противодейства на обездвижването и стреса
  • Малките, но големи надежди на Симона Пейчева ще покажат красотата на художествената гимнастика на Sofia Sport & Healthy Life 2015
  • ASEM Group Ltd. ще покаже превантивна и лечебно изправителна гимнастика по време на Sofia Sport & Healthy Life 2015
  • Правилното хранене, биодобавки и спорт срещу „подмладяването“ на болестите в България
  • MOVE Week раздвижва 100 000 българи през септември
  • Три продуктови представяния от АКСОН на Sofia Sport & Healthy Life: изотонични напитки OSHEE, хранителни добавки Power of Nature и Collagen Pro – Active
  • Мила Вачева: Калций и магнезий се усвояват по-добре в присъствието на витамин D
  • „Досега липсваше подобно изложение“ - интервю с Людмила Михайловска, управител на Екстрем Спорт, участник в Sofia Sport & Healthy Life 2015
  • За какво помага чудотворната гъба Ганодерма
  • За повишаването на физическата активност е необходима повече спортна култура и мотивацията
  • Как дерматоглификата разчита скрития потенциал на човека?
  • PaviFLEX търси дистрибутор за България
  • Инвестира се все повече в спорта
  • Здравословно отслабване с ФОРЕВЪР Ф.И.Т.
  • Sofia Sport & Healthy Life обединява спорт и здравословен начин на живот в едно събитие