Лечител

2015-08-10 13:23:45

Най-известният здравен вестник и търговска верига

ЛЕЧИТЕЛ е най-голямата и най-утвърдена верига от дрогерии и магазини за здравословни продукти в България, включваща 25 обекта - в София и още 13 града в страната – Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново,  Добрич, Кърджали, Плевен, Пловдив, Русе, Сливен, Стара Загора, Хасково и Шумен.

ЛЕЧИТЕЛ е изключителен представител за България на шест водещи световни производители: Nutramedix – САЩ, Hankintatukku – Финландия, Rooibos – ЮАР, SPN Bioatlantic – Франция, Nutralab – Канада, Gullon и Valor – Испания. Ние доставяме за българските потребители само най-висококачествените хранителни добавки, витамини, минерали, диетични продукти, чайове и козметика – почти 300 внимателно селектирани природни продукта. От тях най-продаваният в България през последните 14 години е САМЕНТО.

Клиенти на търговската верига „ЛЕЧИТЕЛ” обикновено са цели семейства - от най-възрастните в тях до децата и внуците, защото с годините са се убедили в ефективността и безвредността на предлаганите продукти. От опит знаят, че те наистина носят здраве на всеки.

ЛЕЧИТЕЛ, който има и електронно издание http://lechitel.bg - е най-уважаваният и най-дълголетен медицински вестник в България, който излиза всеки четвъртък вече 24 години. За да задоволи търсенето на продуктите от цялата страна, е създаден и електронен магазин на марката на адрес http://shop.lechitel.bg

Управление на отпадъци и рециклиране

Издание 2015
бе реализирано