Начало > Събития > Енергийна ефективност и ВЕИ > Новини > Пресинформация > Литовската фирма Enerstena ще представи най-новите технологии за отопление на биомаса

Покажи Страниците
2017-02-07 11:11:21

Фирмата ще вземе участие в изложението за ЕЕ и ВЕИ от 7 до 9 март в София. Enerstena планира да разшири дейността си и към Югоизточна Европа.

Интервю с  г-н Tomas Rimkus, Директор продажби, Enerstena

Групата компании "Enerstena" е добре позната в енергийния сектор на Литва, можете ли да ни кажете нещо повече за нейната дейност?

Проектираме и изработваме котли на биомаса, кондензатори за отпадъчни газове, пещи и други видове технологично оборудване за котелни централи на биомаса. Ние изпълняваме проекти от начало до "ключ", също така предоставяме услуги по автоматизация на процеси и по поддръжка.

Какво ще представите по време на изложението през месец март тази година?

Групата компании "Enerstena" ще представи най-новите технологии за отопление на биомаса: котли, кондензатори за отработени газове, пещи и други видове технологично оборудване за котелни централи на биомаса. Обещаваме НАЙ-ЕФЕКТИВНИ РЕШЕНИЯ за всеки посетител на нашия щанд!!! Според предоставените от вас данни, ние ще ви предложим най-доброто решение за топлинна ефективност на вашата дейност. Ще видите нашата собствена технология, приложена в технологичното оборудване за котелни централи на биомаса, ще ви покажем нашите референции от клиенти в различни страни.

Какви са основните предимства на Вашите решения? В кои области те могат да бъдат прилагани?

• Опит: Ние започнахме нашата дейност преди 14 години и реализирахме много проекти.
  • Наша собствена технология, много добре изградена производствена база.
  • Екип от професионалисти. Групата компании "Enerstena"  има повече от 340 служители.
  • Научно-изследователски център с лаборатория към него,  позволяващи непрекъснато подобряване на съществуващите технологии и разработването на нови технологии.
  • Предпроектно проучване. Ние извършваме правна, техническа, икономическа оценка на ситуацията / обекта и избираме най-приемливия вариант за потенциалната инвестиция. За Възложителя правим подробен план за изпълнение.
  • Завършен цикъл: от професионалното предложение до пълното внедряване и поддръжка.

Вие имате много реализирани проекти в Литва,  планирате ли да разширите своята дейност и към Югоизточна Европа? Търсите ли дистрибутори или бизнес партньори в Региона?

Имаме реализирани проекти не само в Литва. В допълнение към проектите ни в Литва, географският район на дейности и проекти на Групата компании "Enerstena", се разрастна до Беларус, Украйна, Латвия, Полша, Франция, Дания и Финландия. Планираме също така, да разширим дейността си и към Югоизточна Европа.

Сред чуждестранните ни колеги, работещи в областта на биоенергията, ние търсим главни изпълнители, подизпълнители (строители на централи на биомаса, инсталатори на оборудване и т.н.), дистрибутори или бизнес партньори, които биха имали нужда от нашата продукция - котли на биомаса, пещи, икономайзери и др. Заинтересовани сме и от преки продажби.

Кои са Вашите потенциални клиенти? Посетители от кои конкретни отрасли бихте искали да поканите на своя щанд?

Наши потенциални клиенти са: фирмите – дистрибутори на топлоенергия, независимите доставчици на топлинна енергия, производствените промишлени предприятия.

Изложба за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници за Югоизточна Европа
Изложението показва съвременните решения за спестяване на енергия и за производство на възобновяема енергия.
Начална дата на събитието:Вторник Март 27, 09:30
Крайна дата :Четвъртък Март 29, 19:30
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147