Енергийна ефективност и ВЕИ 16 – 18.04.2019

Немски компании търсят български партньори

2018-05-23 15:18:15

Немски компании, представени в рамките на изложението за енергийна ефективност и управление на отпадъци на щанда на Агенцията за интернационализация (NRW.International)  на германската провинция Северен Рейн-Вестфалия по техен съвместен проект с Еnteprise Europe Network към БТПП. Фирмите имат интерес за контакт с български партньори.

Производител на мебелни аксесоари: чекмеджета, панти, плъзгащи се врати и др.
Фирмата търси производител на: мебелен обков и аксесоари, шприцовани пластмасаови изделия, алуминиеви, стоманени и пластмасови профили, с възможност за ръчно и полуавтоматично монтиране

Фирма с 13-годишен опит в производството на уреди и системи за измерване на газове
• Създадени са повече от 2.500 инструмента за газов анализ
Търси партньори, дистрибутори, агенти с технически опит

Производител на филтърни и транспортни системи за индустрията
Фирмата търси доставчици от металообработващата промишленост.

SSI SCHAEFER SSI – производител на контейнери за отпадъци - пластмасови (HDPE), също и от поцинкована стомана.
Фирмата предлага хардуерни и софтуерни решения за логистика на отпадъците
Търси дистрибутор за българския пазар

Експортно ориентирана фирма с 88 годишен опит в производство на центробежни вентилатори, индустриални филтри, сушилни системи за използване при печат или нанасяне на различни покрития, линии за рециклиране на скрап. Търси доставчици и поддоставчици

Занимава се с отвеждане на отработени газове и технологии за комини: • Коминни системи от неръждаема стомана; •Топлообменници за промишлени приложения; • Фини прахообразни утаители за изгаряне на дървесина.
Фирмата търси за българския пазар дистрибутори, агенти по продажбите, представители.

ENGINEERING DOBERSEK GmbH предлага консултации, инженеринг и пускане в експлоатация на инсталации до ключ в браншовете: Минно дело и металургия; Пречистване на води; Химическа промишленост; Енергетика и околна среда
Фирмата работи в повече от 12 държави

Основни услуги: Управление на проекти, Предпроектни проучвания, Управление на качеството, Изграждане, въвеждане в експлоатация, Изготвяне на експертни проучвания, обучение на персонала в инсталациите, създадени от компанията.

Фирмата търси контакт с регионални компании от секторите минно дело, металургия и енергетика и такива, работещи по национални програме за околна среда

Още от секцията "Енергийна ефективност и ВЕИ 16 – 18.04.2019" :
  • Позеленява ли бизнесът
  • Двама министри откриха Форума и изложенията за устойчива енергия, градове и управление на отпадъци
  • Нови решения за общините
  • ЕЕ и ВЕ и Save the Planet ще представят решения за оползотворяване на отпадъците в селското стопанство
  • Позивамо вас да посетите међународне изложбе и конференције о ЕЕ и ОИЕ
  • Ве покануваме да ги посетите меѓународните саеми и конференции за ЕЕ и ОЕ (eнергетска ефикасност и обновлива енергија), Smart Cities (паметни градови) и Save the Planet (управување со отпадот)
  • Технологиите, които променят енергетиката, градовете и начина на управление на отпадъците
  • ЕНЕРГЕТИКА, ГРАДОВЕ И ОТПАДЪЦИ – кои са съвременните решения за тяхното устойчиво управление?
  • Премиjере производа на тематским саjмовима и актуелни теме на екоконференциjама за jугоисточну европу
  • Котли и енергийни системи за българската индустрия от AMBITERMO (Португалия)
  • Решения за директно оползотворяване на геотермална енергия са приложими и в България
  • Енергийно оползотворяване на отпадъци чрез технологията на MARTIN