Почистване и Хигиена
 Почистване и Хигиена<br/>Машини и Препарати

НОВО за пазара: Висококачествени продукти за хигиената в хотела Ви

2017-08-21 14:30:33

Интервю с г-н Хусник, изпълнителен директор, STYL – Cooperative for Chemical Production

Моля да ни представите накратко Вашата фирма и продуктите Ви. От колко време сте на пазара?

STYL е основана през 1950 г. като производствено предприятие.  От 1963 г.  фирмата се занимава с производството на химически продукти и от тогава е сред водещите производители на детергенти и препарати за хигиена на тоалетната. От 2006 фирмата успешно развива дейността си и на европейския пазар. STYL също се занимава и с производството на private label, като голяма част от клиентите работят на немския пазар.

Един от основните Ви пазарни сегменти е туризмът. Кои от Вашите продукти намират приложение там? Какви са техните предимства?

За туристите, които избират да почиват в чужда страна, чистотата на съоръженията винаги е от огромно значение.
Styl може да предложи ароматизатори за всякакъв тип обществени тоалетни. За хотели, също можем да предоставим тоалетни блокчета, както и течни почистващи препарати, сред които Larrin - за ръжда и котлен камък, почистващи препарати за баня и душ и т.н.

Всички тези продукти са тествани и техният ефект е изпитан във времето.

Вашата визия е фокусирана изключително върху качеството на продуктите Ви. Ще ни разкажете ли малко повече и по-специално по отношение на здравето и опазването на околната среда?

Всички продукти на Styl са произведени в съответствие с принципите на добрата производствена практика и стандартите на REACH и европейското законодателство. Всички наши продукти са разработени с мисъл за превенция на замърсяването на околната среда, най-вече на отпадъчните води. Като доставчик на Кауфланд и Tesco, в STYL редовно се извършват проверки на качеството от самите клиенти. STYL участва в международната система за етичен бизнес SEDEX (Supplier Ethical Data Exchange) и нашата дейност следва нейните принципи.

Наред със собствените си марки, Вие също така сте специалист и в производството на private label. Какъв е Вашият опит и какви са предимствата на работата с вас?

Имаме повече от 20-годишен опит в доставката на продукти и произвеждаме private label за големи търговски вериги. Най-големият ни клиент е Rossmann Германия, работим също с TESCO, Кауфланд и много други. Дългосрочното сътрудничество с тези вериги изисква доставчикът да има пълна надеждност от гледна точка на доставка и качеството - това можем да предложим и на нашите клиенти в България.

Имате ли на експортна дейност на Балканите? Търсите ли дистрибутор в България, за да Ви представя в региона? Кой е вашият идеален бизнес партньор?

Част от нашите марки са представени в България, но те покриват само малка част от нашето портфолио. Да, ние търсим дистрибутори – вериги магазини за сътрудничество за private label, или пък дистрибутор, който да покрива цялата мрежа за дистрибуция в България.

Пресинформация за " Почистване и Хигиена
Машини и Препарати" :