Olivier Molinet - Регионален мениджър Продажби, Menart SPRL

Покажи Страниците
2017-02-08 15:33:25

Olivier Molinet - Регионален мениджър Продажби, Menart SPRL

Много сме доволни да приветстваме участието на Menart Sprl на изложбата Save the Planet. Вие предлагате оборудване за рециклиране и компостиране. Моля, дайте ни повече подробности за Вашата продуктова линия.

Ние предлагаме пълен набор от съоръжения, необходими за компостиращи инсталации. В него влизат високоскоростни шредери с различен капацитет (между 30 и 300 м² / ч) и с различен тип на задвижване: с електрически двигател, с дизелов двигател или с външно задвижване посредством карданен вал.

Също така, ние доставяме самозадвижващи се компостерни обръщачи за различни по големина секции с размери широчина / височина: от 3,6 м х 1,7 м до 7,30 м х 2.80 м. Освен това, предлагаме високопроизводителни обръщачи с карданно задвижване и с ротор до 6 м ширина. Имаме широка гама мобилни барабанни сепаратори, които могат да бъдат също с карданен, електрически, или дизелов двигател. Освен тези подвижни механизми, можем да предложим и изработено по поръчка стационарно оборудване с различно приложение: инсталации за възстановяване на материали с цел повторната им употреба, валоризация на компост, подготовка за преработване на биологични отпадъци, ...

Къде намират приложение Вашите решения и кои от тях ще представите по време на изложбата?

Производството на всички тези машини дава възможност на MENART да предлага пълна технологична подкрепа на фирми, работещи по проекти за третиране на отпадъци, като компостиране, механична преработка на биологични отпадъци или регенериране на материали за повторна употреба. Целта на участието ни в изложбата е да убедим строителните фирми, консултантските компании и субектите, ангажирани с рециклирането на отпадъци, че MENART е най-подходящият за тях партньор, който е в състояние да доведе техните проекти до успешен край.

Какви са основните предимства на Вашите машини?

Силата на фирма MENART е способността й да предоставя прости, надеждни и гъвкави решения за компостиране.

Кого бихте искали да поканите да посети Вашия щанд?

Каня всички разработчици на проекти, консултантски компании, строителни фирми, субекти, действащи в третирането на отпадъци, и по-специално в компостирането.

Международна конференция за Управление на отпадъците и рециклиране за Югоизточна Европа
Конференцията Save the Planet отразява новостите в сектора. Целта на нейното провеждане е да представи добри практики и реализирани проекти, да срещне представителите на бизнеса и общините с международни експерти.
Начална дата на събитието:Сряда Март 28, 10:00
Крайна дата :Сряда Март 08, 17:00
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
България, София 1784
65 EUR

CleanExBg - почистване и хигиена

Зелени съвети - Научете как можете да намалите въздействието върху околната среда от ежедневните си дейности, независимо дали сте у дома, на работното си място или на път.

Издание 2017:

Под патронажа на: