PaviFLEX търси дистрибутор за България

2015-07-27 15:53:17

PaviFLEX търси дистрибутор за България

Интервю с Мануел Мартинес, PaviFLEX, Испания

Г-н Мартинес, PaviFLEX е един от топ производителите на фитнес настилки и мотото на компанията Ви е “Спортът започва от тук“. Разкажете ни повече за продуктовата Ви гама.

Нашите настилки са модулни - тип “пъзел“ и се произвеждат от изключително качествен каучуков материал и ЕВА пяна. Поради гъвкавата им форма не е нужно залепване и при нужда може много лесно настилката да бъде преместена от едно място на друго. Подходящи са за тренировки в спортни зали или в домашни условия. За по-голямо удоволствие и ефективност на спортните активности несъмнено важни са следните характеристики, които нашите продукти притежават: ударо- и шумопоглъщаща способност, водоустойчивост, антибактериални свойства и др.

В колко страни присъствате и може ли участието Ви в Sport & Healthy Life да се разгледа като част от маркетинговата Ви стратегия за България?

Продуктите ни се продават в повече от 50 страни. Избрахме изложението като място за намиране на надежден бизнес партньор, т.е. целта ни е да изберем дистрибутор за България.

На кой продукт ще акцентирате по време на изложението?

Ще популяризираме PAVIGOM – нова настилка от продуктовата ни гама. Тя се отличава с висока устойчивост на тежести и отлични качества срещу пързаляне, подходяща е за интензивни натоварвания. Разполагаме с изключителна гама от цветове и възможности за брандиране, което придава индивидуален характер на избраната настилка. Разработваме и други продукти, които в скоро време планираме да пуснем на пазара.

Кои са наскоро реализираните Ви проекти?

Ritz Carlton в Бахрейн, Kempinski в Доха, Pinatar Arena в Мурсия и много други.

Управление на отпадъци и рециклиране

Издание 2015
бе реализирано