Енергийна ефективност и ВЕИ 16 – 18.04.2019

Prity – качествени отоплителни системи.

2018-11-01 12:35:39

Prity - предпочитаната българска марка. Над 20 години опит, качество и традиции в отоплението.
За втора поредна година Макс 4ЕМ ще участва на изложението за ЕЕ и ВЕИ.

Интервю с г-жа Красимира Грънчарова, управител на Макс 4ЕМ

Г-жо Грънчарова представете накратко продуктите, които предлагате.

Фирмата производител Прити е специализирана в производство на камини, печки и котли с и без водна риза, на твърдо гориво и на пелети. Следвайки тенденциите в отоплението в световен мащаб, както и изискванията за екологични норми, предлагаме все повече модели камини и горелки на пелети

Тази година нашите клиенти ще могат да видят новите продукти на Прити. На първо място това е камера Прити KPW24. Тя представлява пелетна камера за вграждане с водна риза 24kw с елегантен дизайн и високо КПД. Друга новост е камината Прити PLS – 8kw, която е без водна риза, с компактни размери и модерен дизайн. При горелките интересни са Прити РРВ 20, 33, 50kw. / видео - https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=1WciPxmDpak/. Те се предлагат и в модификации SFC, които работят както на дървесни пелети, така и на пелети от слънчоглед, които се предлагат и в комплект с котли Прити от18 до 50 kw

Къде е Вашето производство?

Фирмата-производител Прити е българска, базирана в Лясковец и Горна Оряховица и произвежда своите продукти повече от 20г., като разработва за всеки сезон все повече и по-добри продукти, съобразени с екологичните норми и Европейски регламенти.

Кои са най-търсените продукти?

Все повече клиентите се насочват към продуктите на пелети.Този тип гориво успешно измества от пазара досегашните, използвани за битово отопление, дърва, въглища, брикети.

Вместо да отделят вредни емисии при своето гниене, екологичните суровини все повече се използват в полза на хората. Съвременните възможности за автоматизация на горивния процес създават удобство в обслужването и комфорт.

От какви допълнителни услуги могат да се възползват Вашите клиенти?

Макс-4ЕМ постоянно разширява и модернизира асортимента на стоките и услугите в магазините си. Предлагаме също и необходимите периферии като радиатори, бойлери и други консумативи за отоплението. Най-новите ни продукти от серията Версо са с мощност 8 и 10kw предлагайки възможно най-добрата комбинация от цена, качество и дизайн.

Освен търговска дейност, фирмата развива и производство за облицовки на камини от естествен камък по каталог, както и по индивидуални проекти. Като допълнение към дейността си в нашата работилница изработваме плотове от гранит за кухни, бани и други, както и стенни, подови облицовки и стъпала. Поддържаме голямо разнообразие от цветове и материали от варовик, мрамор и гранит. Предлагаме изграждане, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз. В нашите търговски обекти работят специалисти, които имат решение за всеки обект.

Какви варианти предлагате на клиентите при закупуване на продуктите?

В нашите магазини могат да бъдат закупени предлаганите артикули с всички възможни варианти на плащане-в брой,с дебитна/кредитна карта както и на изплащане.
В заключение ще отбележа, че поддържаме на склад цялата гама от продукти на Прити целогодишно. Освен това предлагаме промоции всеки месец, които могат да бъдат дневни, седмични или месечни. Нашите клиенти имат възможността постоянно да се информират за тях на нашата уеб страница.

Какво съветвате клиентите си, защо да изберат Вашите продукти?

Продуктите с марка Прити са утвърдени в годините както на българският пазар, така и на европейско ниво.Клиентите познават качествата и възможностите им и им се доверяват все повече през годините.

Кога е най-удачният период за избор на отоплителна инсталация?

В предвид спецификата за изграждане на отоплителни инсталации и облицоване на камината предпочитанията са за топлите месеци от годината, разбира се при всеки е индивидуално според ангажиментите и финансите.

С какви посетители бихте желали да осъществите контакт на щанда си?

Както с крайни клиенти,така и с нови партньори за работа - продажба и монтаж!

Запознайте се с пелетна камина Prity PLW 20ND - https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=UGQwCXBvdWE

Още от секцията "Енергийна ефективност и ВЕИ 16 – 18.04.2019" :
  • Позеленява ли бизнесът
  • Двама министри откриха Форума и изложенията за устойчива енергия, градове и управление на отпадъци
  • Нови решения за общините
  • ЕЕ и ВЕ и Save the Planet ще представят решения за оползотворяване на отпадъците в селското стопанство
  • Позивамо вас да посетите међународне изложбе и конференције о ЕЕ и ОИЕ
  • Ве покануваме да ги посетите меѓународните саеми и конференции за ЕЕ и ОЕ (eнергетска ефикасност и обновлива енергија), Smart Cities (паметни градови) и Save the Planet (управување со отпадот)
  • Технологиите, които променят енергетиката, градовете и начина на управление на отпадъците
  • ЕНЕРГЕТИКА, ГРАДОВЕ И ОТПАДЪЦИ – кои са съвременните решения за тяхното устойчиво управление?
  • Премиjере производа на тематским саjмовима и актуелни теме на екоконференциjама за jугоисточну европу
  • Котли и енергийни системи за българската индустрия от AMBITERMO (Португалия)
  • Решения за директно оползотворяване на геотермална енергия са приложими и в България
  • Енергийно оползотворяване на отпадъци чрез технологията на MARTIN