Изложение интелигентни градове 27 – 29.03.2018

Решения на BNL Clean Energy за чиста енергия от битови и промишлени отпадъци

2017-02-07 12:09:15

Интервю с г-н Mikael Rüdlinger, изобретател и главен изпълнителен директор в BNL Clean Energy

BNL Clean Energy ще участва за първи път в Международната изложба „Интелигентни градове“. Моля, представете вашата компания и нейната основна дейност.

Групата BNL Clean Energy предоставя решения в областта на производството на биомаса и енергия от отпадъци  чрез своите стандартизирани модулни инсталации за чиста енергия, които са с нулеви емисии и нулеви количества генерирани отпадъци.
Нашата собствена термо-химична технология, която е патентована, генерира чиста енергия и произвежда синтетични горива, без да вреди на околната среда. Вашето решение за устойчива екологично чиста енергия!

Какво ще представите по време на изложението?

Модели на нашите системи с нулеви емисии и нулеви количества отпадъци.

Моля, разкажете ни повече за решенията, които предоставяте В кои области те могат да намерят приложение?

Решенията на BNL Clean Energy ще бъдат използвани от малките градове, които не бива повече да изхвърлят твърдите си битови отпадъци в депа. Също така, те могат да бъдат използвани и от преработвателната промишленост и логистичните центрове, които искат да се отърват от отпадъците, но в същото време да се възползват от топлинната и електрическата енергия, които могат да бъдат генерирани.

Може ли да дадете пример за наскоро реализиран проект? Досега извършвали ли сте някаква дейност в Югоизточна Европа?

Първите ни инсталации скоро ще започнат да функционират в  Германия. Все още не сме навлезли на пазара на Югоизточна Европа.

Търсите ли нови бизнес партньори или дистрибутори в България и в Региона?

Когато навлезем в България, ще направим това чрез откриване  на наша собствена фирма тук.

Посетители от кои конкретни отрасли бихте искали да поканите на своя щанд? За кого ще бъдат най-полезни вашите решения?

Искаме да се срещнем с мениджъри от всички видове преработвателни и производствени индустрии,  а също и с оператори от сектора на комуналните услуги. Освен това, разбира се, и с  политици на всички нива.

Пресинформация за "Изложение интелигентни градове 27 – 29.03.2018" :
  • Ще покажем аспектите на националната политика в областта на информационните технологии за иновативни интелигентни решения
  • К.Чепъков ще популяризира интелигентни решения за дома и офиса
  • „Надяваме се да постигнем по-амбициозни цели по отношение на енергийната ефективност в сградите“
  • Закупуване на билети за градски транспорт с един клик
  • Технологичната революция в градовете
  • Велдим-1 ООД ще представи интелигентни системи на „Smart Cities“ 2015
  • Решенията на ICONICS за сградна автоматизация
  • „Smart Cities“ 2015 стана партньор на „One Architecture Week” 2014
  • Интелигентни транспортни системи се внедряват в България
  • CPM Europe, Global Hydro Energy, Филкаб, Регионален Е-Клъстер и Термопомпени системи ще участват на изложението „EE & ВЕ”и “Интелигентни градове” 2014
  • Новите акценти във Екофорума и изложбата „Енергийна ефективност & възобновяема енергия“ и „Интелигентни градове“
  • Югоизточна Европа се нуждае от интелигентни и екологични технологии за прехода към устойчиво развитие
  • EBIOSS Energy, Омния Контракторс и Филтър станаха част от EE & ВЕ и Smart Cities 2014
  • Как технологиите могат да управляват градовете по-интелигентно?
  • Clicko ще представи своята телематична платформа с конкретни примери на Smart Cities 2014
  • Под патронажа на:

Официален медиен партньор: