Начало > Събития > Изложение за спорт и здравословен начин на живот > Новини > • Пресинформация > Сдружение BG Бъди активен продължава партньорството си с изложението ‘Sofia Sport & Healthy Life’16

Покажи Страниците
2016-05-09 10:09:06

Сдружение BG Бъди активен продължава партньорството си с изложението на Виа Експо ‘Sofia Sport & Healthy Life’16. Основната и единствена цел на BG Бъди активен e популяризиране на спорта и движението за здраве сред гражданите на България. Сред кампаниите, които сдружението организира е предстоящата европейска инициатива ‘Ден без асансьори’, която ще се проведе на 13 май 2016.

‘Ден без асансьори’ е част от кампанията NowWeMOVE и цели да привлече вниманието към физическата активност за здраве и да покаже, че за да се движим не е необходимо да отделяме време и средства. В тази връзка от BG Бъди активен приканват всеки да предизвика себе си и да използва стълбите вместо асансьора и ескалатора поне за ден.

Когато отиваме на работа, вместо да се качим в препълнения асансьор, да се насочим към стълбището. Изкачвайки няколко етажа ще загреем тялото си, ще раздвижим кръвта, а нивата на ендорфин ще се покачат (особено, ако офисът е на по-висок етаж). Подробна информация как да организирате специално събитие за вашите колеги, служители, приятели,  съграждани, можете да получите като се свържите с BG Бъди активен и ‘Забравете асансьора и изберете стълбите поне за ден’

Управление на отпадъци и рециклиране

С официалното партньорство на: