Енергийна ефективност и ВЕИ 16 – 18.04.2019

Цялостни решения за отопление и климатизация от “ЕкоТех Системс” ООД

2018-01-23 09:41:26

“ЕкоТех Системс” ООД е партньор на водещи фирми вносители и производители на отоплителна и климатична техника. За първи път ще участва на изложението за ЕЕ и ВЕИ. Gorenje e марката, на която ще заложат и ще представят пълната им гама от уреди за отопление.

Интервю с г-н Атанас Ловчинов, управител на фирмата.

Г-н Ловчинов, представете накратко фирмата си.

Фирмата е създадена през зимата на 2011 година. Сравнително млада, но пък със съдружници, които имат опит от 1999-та  година в отоплителния бранш. Търговия, инсталация, поддръжка на съоръженията, иновативни решение за контрол и икономии на отопление и охлаждане са в основата дейност на фирмата.

Какви отоплителни уреди с марката Gorenje ще предложите?
С марката Gorenje ще представим 25 kW пелетна камина, 30 kW пелетен котел, 15 kW пелетен котел и няколко модела на инверторни климатици.

Защо се препоръчвате отопление с Gorenje? С какво тази марка се отличава от останалите?
Защото е европейски продукт със всички необходими сертификати и работи с нов софтуер, който сам избира оптималното съотношение на пелети въздух, има лесно обслужване и безпроблемна работа. Ако един клиент не те търси след монтажа и пуска на съоръжението това означава, че всичко работи много добре и той е доволен!

Климатиците с марката на Gorenje работят с най-новите технологии на този пазар и не са по-различни от всички останали в бранша. Името е достатъчно познато, за да се гарантира доброто качество и визия на продуктите.

Разкажете накратко и за останалите си партньори.
От 2013 година фирмата ни представлява марката ESBE, която e достатъчно позната на пазара за контрол на отоплителни инсталации със своите смесителни и разпределителни вентили. Високо качество и безотказна работа.

С Полската фирма Tech sterowniki, направихме контакт през миналата година и бързо се убедихме в качеството на това, което произвеждат. Зоново регулиране, контрол на всяка стая отделно, всичко това означава 25-30% икономии на енергия.

Какви посетители бихте желали да поканите на щанда си?
Очакваме посетители, които да се интересуват от отоплителни и охладителни инсталации, колеги от бранша, на които можем да предложим дистрибуция на продуктите, които представяме.

Още от секцията "Енергийна ефективност и ВЕИ 16 – 18.04.2019" :
  • Коледно-новогодишни промоции на ЛидерЛайт България, участници в изложението за ЕЕ и ВЕИ
  • Елтрак България ще представи на ЕЕ и ВЕИ 2017 своите когенерационни централи и новостите в продуктовата си гама - хибридни системи за автономно захранване.
  • Запознайте се със системите за производство на пелети от дървесина, слама, слънчогледови люспи и битови отпадъци на Amandus Kahl
  • Интервю с г-н Михаил Костадинов, управител на Филтър ООД, България
  • Брюксел одобри държавна помощ от 31 млрд. евро за чешките ВЕИ
  • Комфорт с шведските термопомпени системи NIBE
  • Филтър – надежден партньор в изграждането и поддържане на когенерационни инсталации, котелни централи за производство на пара и топла вода и др. енергоефективни решения
  • EuroACE и материала им EPBD Workshops Summary Booklet
  • Интервю с г-н Антон Войновски, мениджър Херц Арматура - Официален представител на HERZ за България
  • Биогаз инсталации в България
  • Нов доклад на Международната агенция по енергетика: Тенденции във фотоволтаичните приложения 2016 г.
  • Позеленява ли бизнесът
  • Двама министри откриха Форума и изложенията за устойчива енергия, градове и управление на отпадъци
  • Нови решения за общините
  • ЕЕ и ВЕ и Save the Planet ще представят решения за оползотворяване на отпадъците в селското стопанство
  • Позивамо вас да посетите међународне изложбе и конференције о ЕЕ и ОИЕ
  • Ве покануваме да ги посетите меѓународните саеми и конференции за ЕЕ и ОЕ (eнергетска ефикасност и обновлива енергија), Smart Cities (паметни градови) и Save the Planet (управување со отпадот)
  • Технологиите, които променят енергетиката, градовете и начина на управление на отпадъците
  • ЕНЕРГЕТИКА, ГРАДОВЕ И ОТПАДЪЦИ – кои са съвременните решения за тяхното устойчиво управление?
  • Премиjере производа на тематским саjмовима и актуелни теме на екоконференциjама за jугоисточну европу
  • Котли и енергийни системи за българската индустрия от AMBITERMO (Португалия)
  • Решения за директно оползотворяване на геотермална енергия са приложими и в България
  • Енергийно оползотворяване на отпадъци чрез технологията на MARTIN