Енергийна ефективност и ВЕИ: 7 – 9.04.2020

Уникалната ДНК-EКO технология от SECESPOL - CZ s.r.o. увеличава максимално ефективността на отоплителните системи

2019-03-26 00:12:39

Интервю с г-н Вацлав Ирковски – Регионален мениджър продажби

Уважаеми г-н Вацлав, моля, представете накратко вашата компания.

SECESPOL е водещ производител на топлообменници, известни на международните пазари от 30 години насам.
Съвременните технологии и изцяло вътрешното производство гарантират най-добро качество. Опитният екип от дизайнери непрекъснато работи по разработването на иновативни и по-ефективни топлообменници, адаптирайки ги към изискванията на клиентите. Ние сме готови да се заемем с комплексни и технологично сложни проекти.

Какви продукти предлагате? В кои сектори на промишлеността те намират приложение?
Освен стандартните продукти, като кожухотръбни, пластинчати и уплътнени топлообменници, SECESPOL предлага индивидуални решения за пренос на топлина за нефтохимическата, топлинната, енергийната, хранителната и фармацевтичната индустрии.

Нашата компания разработва и гъвкав софтуер, наречен Кайро, който е идеалният инструмент за всеки дизайнер и инженер, занимаващи се с топлообменници. Софтуерът дава на клиентите възможност за бърз избор на различни видове топлообменници, материали, връзки и други продукти.

Какъв продукт ще представите?
SECESPOL ще представи основния портфейл, който предлага - кожухотръбни, пластинчати и уплътнени топлообменници, заедно с уникалната патентована ДНК-EКO технология, създадена предимно за отпадъчна топлинна енергия, с цел увеличаване на ефективността на отоплителните системи.

Имате ли предишен опит в работата по проекти в Югоизточна Европа и ако да, къде?
В района на Югоизточна Европа ние работим непрекъснато от много години и постигаме повече стабилност и добри партньорства всеки сезон. Нашето влияние се разширява на Балканите, както и в останалата част от Европа.

Ще бъдете изложител за първи път, посетители от кои индустриални сектори бихте искали да видите на щанда си?
Поради факта, че за първи път ще сме изложител на събитие на Виа Експо, ние вярваме в силното присъствие на посетители от различни индустриални сектори.

Още от секцията "Енергийна ефективност и ВЕИ: 7 – 9.04.2020" :
  • Енергиен мениджмънт чрез ElectriQube
  • Енергоефективно улично, индустриално и офисно осветление
  • Системи за ресурсна и енергийна ефективност от Куатроджи
  • Националната Асоциация по Биомаса (BGBIOM) в полза на бизнеса и потребителите
  • Коледно-новогодишни промоции на ЛидерЛайт България, участници в изложението за ЕЕ и ВЕИ
  • Елтрак България ще представи на ЕЕ и ВЕИ 2017 своите когенерационни централи и новостите в продуктовата си гама - хибридни системи за автономно захранване.
  • Запознайте се със системите за производство на пелети от дървесина, слама, слънчогледови люспи и битови отпадъци на Amandus Kahl
  • Интервю с г-н Михаил Костадинов, управител на Филтър ООД, България
  • Брюксел одобри държавна помощ от 31 млрд. евро за чешките ВЕИ
  • Комфорт с шведските термопомпени системи NIBE
  • Филтър – надежден партньор в изграждането и поддържане на когенерационни инсталации, котелни централи за производство на пара и топла вода и др. енергоефективни решения
  • EuroACE и материала им EPBD Workshops Summary Booklet
  • Интервю с г-н Антон Войновски, мениджър Херц Арматура - Официален представител на HERZ за България
  • Биогаз инсталации в България
  • Позеленява ли бизнесът
  • Двама министри откриха Форума и изложенията за устойчива енергия, градове и управление на отпадъци
  • Нови решения за общините
  • ЕЕ и ВЕ и Save the Planet ще представят решения за оползотворяване на отпадъците в селското стопанство
  • Позивамо вас да посетите међународне изложбе и конференције о ЕЕ и ОИЕ
  • Ве покануваме да ги посетите меѓународните саеми и конференции за ЕЕ и ОЕ (eнергетска ефикасност и обновлива енергија), Smart Cities (паметни градови) и Save the Planet (управување со отпадот)
  • Технологиите, които променят енергетиката, градовете и начина на управление на отпадъците
  • ЕНЕРГЕТИКА, ГРАДОВЕ И ОТПАДЪЦИ – кои са съвременните решения за тяхното устойчиво управление?
  • Премиjере производа на тематским саjмовима и актуелни теме на екоконференциjама за jугоисточну европу
  • Котли и енергийни системи за българската индустрия от AMBITERMO (Португалия)
  • Решения за директно оползотворяване на геотермална енергия са приложими и в България
  • Енергийно оползотворяване на отпадъци чрез технологията на MARTIN