Енергийна ефективност и ВЕИ 27 – 29.03.2018

Вестник „Строителство имоти“

2017-01-26 09:57:56

Вестник „Строителство имоти“
е национален седмичник. На пазара е от 1992 година. Излиза в тираж 5512 броя и има конкретна група читатели – представителите на бизнеса и на строителния бранш, архитекти, строителни инженери, агенции за недвижими имоти, изобщо – активни хора. Освен това абонати на вестника са браншовите строителни организации, всички държавни институции, свързани с проектантско-инвестиционния процес, областните управи и общинските администрации на големите български градове.

Като браншово издание вестникът има висока степен на достоверност на информацията и ефективни послания, защото говори на един език със своите читатели. Вестникът има и електронен вариант, особено популярен в строителната гилдия.
Ние знаем точно до какви фокусни групи достигат нашите послания. Текстовете в нашата медия са ориентирани към активни хора с ясна гражданска позиция, среден или висок социален статус. В този смисъл смятаме, че е по-добре да инвестираме в послания, които ще стигнат до 5512 души, но почти всички от тях ще ги чуят и разберат, отколкото да търсим 100 000-на аудитория, която обаче е пасивна и неефективна.

Пресинформация за "Енергийна ефективност и ВЕИ 27 – 29.03.2018" :

Издание 2018: