Изложение интелигентни градове 27 – 29.03.2018

Виа Експо посети European Utility Week в Барселона

2016-12-07 10:49:14

Виа Експо посети European Utility Week в Барселона

Като организатор на международната изложба и конференция „Интелигентни градове“ представители на Виа Експо за втора поредна година посетиха топ-събитието в този бранш European Utility Week (EUW16). То е водещо в европейския календар за технологични форуми, обединяващо всички значими играчи под един покрив. Нашата мисия е да популяризираме смарт технологиите в България и региона на Югоизточна Европа.

В Барселона се срещнахме с лидери в областта на оптимизация на мрежите, системи за интелигентни градове и интелигентни домове, управление на данни, енергийна ефективност, възобновяема енергия, устройства за съхранение на енергия и много други.

Представяме ви нашия визуален поглед от EUW2016, за да получите представа за обхвата и интензитета на събитието. Само през тази година участваха 12.000 чуждестранни посетители, 450 лектори и 600 изложители. Това още веднъж доказва, че в днешно време изложбите остават най-добрият инструмент за среща с клиенти и създаване на нови бизнес партньорства.

Пресинформация за "Изложение интелигентни градове 27 – 29.03.2018" :

Издание 2017

Под патронажа на:

Официален медиен партньор 2017: