Енергийна ефективност и ВЕИ 16 – 18.04.2019

Високоефективно отопление на разумна цена. Термо Лаб представя на българския пазар – ARTEL - италианско качество и дизайн.

2017-11-27 10:48:10

Термо Лаб предлага на българския пазар високоефективни италиански пелетни съоръжения с марката ARTEL: сухи пелетни камини, камини с водна риза, котли на пелети, камини за вграждане. Продуктите на марката са с най-високо качество, гарантирано от TUV сертификатите. ARTEL е символ на домашен уют, лукс и комфорт. Те ще могат да бъдат видени по време на изложението за ЕЕ и ВЕИ от 27 до 29 март 2018 г. в София.

Интервю с г-н Йордан Кошлуков, мениджър продажби

Г-н Кошлуков, фирмата Ви е официален представител за България на италианската фирма ARTEL. Защо се спряхте на тази компания? С какво нейните продукти се отличават от подобни на пазара?

Италианската марка ARTEL произвежда изключително високоефективни пелетни съоръжения. Нашата мисия е да предоставим на клиентите си най-доброто ,което се предлага на пазара, съответно на изключително достъпна цена, за Българският пазар.

Висока ефективност, иновативни механични и автоматизирани решения, лесна експлоатация, отлична автономност и екологично чист начин на отопление, са някои от  предимствата на пелетните съоръжения с марката ARTEL.

Дайте малко повече информация за продуктите с марката ARTEL, тяхното приложение и ефективност.

Продуктите на ARTEL са с най-високо качество компоненти, изключително лесни за експлоатация, вискоко КПД и  надежност за безопастност. Характерни за марката са високо ниво на икономичност, красив изискан дизайн. ARTEL произвежда сухи пелетни камини, пелетни камини с водна риза, пелетни камини за вграждане и пелетни котли от най-ново поколение.

Разкажете ни за улеснението, което имат потребителите с wi-fi модула DPremote.

С wi-fi модула Dpremote клиентът може да контролира топлината в дома си дори и от разстояние. Няма нищо по-хубаво да се прибереш в къщи от работа в уютно затопления си дом. Само с едно инсталиране на приложението в смартфона си, получавате достъп до камината където и да сте.

Какви контакти искате да осъществите по време на изложението?

Целта ни е да осъществим контакти с крайни потребители, които да запознаем с предимствата на предлагания от нас бранд.

Още от секцията "Енергийна ефективност и ВЕИ 16 – 18.04.2019" :
  • Нови решения за общините
  • ЕЕ и ВЕ и Save the Planet ще представят решения за оползотворяване на отпадъците в селското стопанство
  • Позивамо вас да посетите међународне изложбе и конференције о ЕЕ и ОИЕ
  • Ве покануваме да ги посетите меѓународните саеми и конференции за ЕЕ и ОЕ (eнергетска ефикасност и обновлива енергија), Smart Cities (паметни градови) и Save the Planet (управување со отпадот)
  • Технологиите, които променят енергетиката, градовете и начина на управление на отпадъците
  • ЕНЕРГЕТИКА, ГРАДОВЕ И ОТПАДЪЦИ – кои са съвременните решения за тяхното устойчиво управление?
  • Премиjере производа на тематским саjмовима и актуелни теме на екоконференциjама за jугоисточну европу
  • Котли и енергийни системи за българската индустрия от AMBITERMO (Португалия)
  • Решения за директно оползотворяване на геотермална енергия са приложими и в България
  • Енергийно оползотворяване на отпадъци чрез технологията на MARTIN