Изложение интелигентни градове 27 – 29.03.2018

Якуб Марек, Директор продажби, Energomonitor

2017-02-16 18:35:52

Якуб Марек, Директор продажби, Energomonitor

Това е първото Ви участие в изложбата “Интелигентни градове”. Моля, кажете ни повече за Вашата компания и какво ще представите по време на участието си в нея.

Мисията на Energomonitor е да предоставя цялостни решения за наблюдение на процеса на потребление на електроенергия. Цялостни решения с помощта на хардуерни компоненти за получаване на данни за потреблението на енергията от предприятията за комунални услуги, за температурата и за други важни показатели за околната среда. И визуализация в реално време на данните от определено онлайн приложение, което предоставя на потребителите инструменти за управление и отчитане, за да опознаят  в пълна степен своята жилищна и бизнес среда.

Какви са основните предимства на Вашите решения?
В кои области те могат да бъдат прилагани?

В сравнение с конкуренцията, нашите решения са интуитивни, лесни за инсталиране / прилагане и са на много конкурентни цени. Предоставяме нужната информация за нашите приложения на много езици, те са достъпни и на български език.

Имате ли някаква дейност в Югоизточна Европа?  Търсите ли дистрибутори или партньор в България и Региона?

Да, осъществяваме дейност в повечето страни от Европа и активно търсим партньори и дистрибутори на Българския пазар.

Кого искате да поканите на Вашия щанд? Посетители от кои конкретни отрасли биха се заинтересували от решенията, които предоставяте?

Бихме искали да поканим посетители, които са от: предприятия за комунални услуги  (енергоразпределителни дружества, оператори на електропреносната мрежа), доставчици на телекомуникационни услуги, представители на държавната власт, на търговците от електронната търговия, и на търговците на дребно, предоставящи електротехнически услуги.

Пресинформация за "Изложение интелигентни градове 27 – 29.03.2018" :
  • К.Чепъков ще популяризира интелигентни решения за дома и офиса
  • „Надяваме се да постигнем по-амбициозни цели по отношение на енергийната ефективност в сградите“
  • Закупуване на билети за градски транспорт с един клик
  • Технологичната революция в градовете
  • Велдим-1 ООД ще представи интелигентни системи на „Smart Cities“ 2015
  • Решенията на ICONICS за сградна автоматизация
  • „Smart Cities“ 2015 стана партньор на „One Architecture Week” 2014
  • Интелигентни транспортни системи се внедряват в България
  • CPM Europe, Global Hydro Energy, Филкаб, Регионален Е-Клъстер и Термопомпени системи ще участват на изложението „EE & ВЕ”и “Интелигентни градове” 2014
  • Новите акценти във Екофорума и изложбата „Енергийна ефективност & възобновяема енергия“ и „Интелигентни градове“
  • Югоизточна Европа се нуждае от интелигентни и екологични технологии за прехода към устойчиво развитие
  • EBIOSS Energy, Омния Контракторс и Филтър станаха част от EE & ВЕ и Smart Cities 2014
  • Как технологиите могат да управляват градовете по-интелигентно?
  • Clicko ще представи своята телематична платформа с конкретни примери на Smart Cities 2014
  • Под патронажа на:

Официален медиен партньор: