Знаете ли защо е полезна аронията?

Покажи Страниците
2017-07-07 11:13:45

Здравейте,

Днес искаме да представим на вашето внимание едно изключително полезно за здравето ни растение- аронията и нейното задължително място в ежедневния ни прием на храна. Ще споменем и за утвърден български производител, който успява с невероятните си продуктите си от биологична арония да представя България на няколко континента.

Аронията сама по себе си е супер храна, тъй като съдържа от всички най-важни витамини количества над средно ниво, а по наличие на биофлавоноиди е абсолютен рекордьор.

• Най-ценното свойство на биофлавоноидите, което обуславя и всички здравословни ефекти върху организма, е че усилва въздействието на витамин С в човешкия организъм;
  • Поддържат здрава всяка съединителна тъкан, като потискат разграждането на колагена и стимулират изграждането на нов такъв;
  • Стимулират регенерирането на мускулната маса и костната тъкан, увеличават здравината и еластичността на кръвоносните съдове;
  • Предпазват холестерола от окисление, понижават неговото ниво в кръвта,  намаляват способността му да формира артериални плаки и предотвратяват формирането на съсиреци в кръвоносните съдове;
  • Силното им антиоксидантно действие се изразява в свързване на свободните радикали, разграждането им и извеждането им от организма;
  • Биофлавоноидите притежават изразени противовъзпалителни, антиалергични, антивирусни и антиканцерогенни качества;
  • Особено ценно свойство на биофлавоноидите е, че те се усвояват и изхвърлят изключително бързо и лесно от организма поради водноразтворимата си структура.

Ето и няколко идеи от фирма АРОНИАДА- АГРО под каква форма да приемате аронията.

100% Биологичен Сок от ПРЕСНИ плодове на АРОНИЯ - Без захар! Без добавки! Без консервaнти!
Сокът се получава чрез студено пресоване на свежите плодове с цел запазване на богатия биохимичен състав на плодовете в крайния продукт - витамин Р (биофлавоноиди), С, ензими и др. Не е от концентрат или от замразени плодове, което го отличава от всички предлагани досега сокове. На това се дължи силното му въздействие в човешкия организъм.

Сокът от ПРЕСНИ плодове арония се консумира в малки количества - на един прием - 30 до 50 мл. и чудесно се комбинира с фреш от киви, портокал, ябълка, моркови и други плодове. Получават се изключително витаминозни коктейли – вкусни, приятни и полезни за всяка възраст и сезон.

Биологичен оцет от арония
Произвежда се чрез естествена ферментация на 100% студено пресован сок от биологично отгледани плодове арония.

Той е с естествена концентрация от  незаменими биофлавоноиди заедно с други естествени витамини ( С, В1 , В2 и др.) и биологично активни вещества.

На тях се дължи силният антиоксидантен и укрепващ ефект. Уникално високият екстракт и ниската киселинност спомагат за оптималното им усвояване от организма.

Използва се за овкусяване на салати и ястия или като напитка – 1 чаена лъжичка се разрежда с вода  и  се  подслажда  с  мед  или  плодов  сок.

Биологична Естествена витаминозна напитка от плод Арония (вино от арония), 5% алк.
Получена чрез ферментация на сок от арония, има ниско съдържание на алкохол, високо съдържание на витамини, уникално висок екстракт и много ниско съдържание на сулфити. Подходящa е дори за спортисти, тъй като веднага дава енергия и спомага за бързо усвояване и на останалата храна.

Производителят препоръчва  да се употребява най-вече като дайджестив след храна – 1 чаша добре охладено вино от арония ускорява метаболизма и освобождава храносмилателния тракт от храна.

Фирмата предлага и варианта на Биологична Естествена витаминозна напитка с плод Арония (вино от арония и грозде) с 8 % алкохолно съдържание.

Биологична Арония на прах
Може да се използва като добавка към кисело мляко, смути, печива и най-различни начини, в зависимост от предпочитанието и въображението на потребителя.

Къде да откриете продуктите?
За повече информация се свържете с Арониада-Агро. Най-лесният път за това е през виртуалното изложение Healthy Life. Можете да изпратите директно запитване или да се включите в чат в реално време.- https://viaexpo.com/bg/company/884/АРОНИАДА-АГРО-ЕООД

Направете своите поръчки още днес!

Поздрави от екипа на Виа Експо, който мисли за вашето здраве

Управление на отпадъци и рециклиране

С официалното партньорство на: