seeSUSTAINtec - b2b оnline platform
Sustainable Technologies

Meva Bulgaria Ltd.

Hall 1
B4
Bulgaria

Мева България ЕООД е водещ доставчик на съдове за отпадъци за общините на България.Фирмата предлага изключително богат избор на стоки в областта на: съдове за отпадъци и разделно събиране, гориво-смазочно стопанство, складиране, производствено оборудване, офис, манипулационна техника, градски инвентар,  метални съдове за отпадъци, газови уреди и дихателна техника.

За поредна година Мева България ЕООД ще вземе участие в изложението Save the Planet. Ето какво сподели г-н Теодор Костов, мениджър продажби.

Мева България ЕООД е на българския пазар от 1999 година. Съдовете за отпадъци на Меvа могат да бъдат видяни в почти всички градове и общини в България.
На изложението ще представим съдове за разделно събиране и компостиране.
Фирмата ни е известна с голям избор на качествени стоки на конкурентни цени, като последните продукти, с които увеличихме асортимента си са  нови за пазара ни съдове за разделно събиране на отпадъци.
На изложението Save the Planet от 7 до 9 март в София очакваме нови клиенти и възможности за развитие на обема на продажби при настоящите клиенти.

Заповядайте на щанда ни – зала 1, номер B4!