seeSUSTAINtec - b2b оnline platform
Sustainable Technologies

RealFood BG

Hall 1
Bulgaria

Още 6 причини защо морският фитопланктон OCEANS ALIVE 2.0 има уникалната способност да ви направи по-здрави


Причина # 1: Имаме нужда от енергията на Слънцето, за да живеем и да се развиваме!

Д-р Джоузеф Меркола заявява: “Получаването на витамин D и естествена слънчева светлина е една от най-важните стъпки за здравето ви.”

И известните медицински професионалисти твърдят, че този хранителен източник може да окаже влияние върху над 10% от гените ви и да предотврати повече от 16 вида животозастрашаващи здравословни проблеми.

Морският фитопланктон абсорбира около 10% от слънчевата светлина, абсорбирана от цялата растителност на Земята!

Което означава, че… няма по-добър източник на жив витамин D и ЕНЕРГИЯТА НА ЖИВОТА на Слънцето ни от морския фитопланктон!

(* И OCEANS ALIVE 2.0 е хиляди пъти подобрен чрез процеса на естествения подбор за надстройване!)

Още 6 причини защо морският фитопланктон OCEANS ALIVE 2.0

 

Причина # 2: Вашите клетки не могат да функционират без чист кислород!

Количеството кислород вътре в клетките ви е в пряка зависимост от броя на допълнителните електрони, които вашите клетки притежават.

По този начин колкото повече електрони притежават вашите клетки, толкова по-висок подмладяващ капацитет имат…

Всъщност повечето хора с клетъчно увреждане, които развиват хронични заболявания и животозастрашаваща болест, всъщност са с дефицит на тези електрони!

(Между другото, ако сте имали някакви пломби или стоматологични процедури, тялото ви е било жестоко ограбено от тези жизненоважни електрони!)

OCEANS ALIVE 2.0 осигурява на тялото ви и на клетките ви всички тези животворни електрони, от които то се нуждае, за да функционира по оптимален начин! * Това е от решаващо значение за вашето здраве и дълголетие!

Но това ни води до друг проблем…

… Вашите клетки не могат да задържат тези електрони, ако клетъчните им мембрани са съставени от “пластифицирани мазнини”, които са най-често срещаните при днешния американски начин на хранене!

… Това се случва поради яденето на храни като хидрогенирани масла, рапични масла, слабо пресовани или гранясали масла от всякакъв вид (* това са почти всички от тях), както и хомогенизирани млечни продукти, назоваваме само няколко…

Избягването на всички тях е почти невъзможно.

Което ни води до ПРИЧИНА # 3 Да искате OCEANS ALIVE 2.0…

 

ПРИЧИНА # 3: Вашите клетки не могат да запазят електроните без здрави мембрани!

OCEANS ALIVE 2.0 така също осигурява на тялото ви първоначалните незаменими за живота мастни киселини, които се използват за изграждането на здрави клетъчни мембрани и за замяня на старите повредени такива!

Когато храните тялото си с OCEANS ALIVE 2.0, то автоматично се захваща за работа и започва подмяната на всички тези токсични клетъчни мембрани с нов здравословен материал!

 

ПРИЧИНА # 4: Вашето тяло не може да функционира без важни минерали!

Почти всеки, който развива някакъв вид хронично заболяване или телесна повреда от преждевременно стареене, е минерално дефицитен!

… А над 80% от нас са с хроничен недостиг на поне някои от тези важни минерали, особено на магнезий.

OCEANS ALIVE 2.0 съдържа всички жизнено важни минерали, от които тялото ви се нуждае, за да вървят гладко нещата!

 

ПРИЧИНА# 5: Вашият черен дроб е ключът към подобряването на вашето здраве!

Черният дроб е основен ключ, за да станете по-здрави или да възстановите тялото си, ако сте имали здравословни проблеми , защото той подкрепя имунната система и контролира способността ви за усвояване на жизненоважните материали, премахва токсините и изгражда нови клетки.

– И при хронично заболяване, и при тихата поява на много заболявания, вашият черен дроб (който работи като “централна електроцентрала”) и храносмилателният процес се нарушават и след това не могат да изпълняват работата си, от която се нуждаят, за да поддържат тялото, за почистване и извършване на правилната клетъчна активност!

… След като това се случва в някаква степен, става по-трудно и все по-трудно да получите подходящите подобряващи здравето хранителни вещества ВЪТРЕ В тялото си.

След като това се случи, вашият черен дроб не може да абсорбира необходимите материали за изграждане на нови клетки!

* Тук е мястото, където незаменимият фитопланктон OCEANS ALIVE идва…, защото той е микроскопичен и биологично достъпен, което означава, че не се нуждае от типичната храносмилателна обработка от вашия стомашно-чревен тракт и от вашия черен дроб за да се абсорбира!

(… Което означава, че тялото ви ще се храни с хранителното гориво, от което се нуждае, за да изпълнява необходимите функции и да произвежда нови здрави клетки!)

* Всъщност… само ЕДНА ДОЗА от OCEANS ALIVE 2.0 задейства тялото ви, за да се попълни с МИЛИАРДИ нови здрави клетки!!

 

ПРИЧИНА# 6: Вашето тяло не може да оздравее без достатъчно неврохимикали!

… Без неврохимични вещества като сератонин, ГАМК, допамин и ацетилхолин, ние не можем да спим, да мислим или ДА ОЗДРАВЯВАМЕ…

Затова не можем да бъдем здрави и ние със сигурност не можем да се радваме на живота!

… И OCEANS ALIVE 2.0 съдържа всичко необходимо, за да възстанови тези жизненоважни неврохимични вещества!

Всъщност световноизвестният експерт по мозъчно здраве д-р Ерик Брейвърман заявява:

“Мозъкът е най-важният орган и той влияе на всяка болест. Няма заболяване, на което мозъкът да не повлияе и да не ви помогне да станете по-добре.”

… И най-добрият начин да поддържате мозъка си настроен за ремонт и защита на механизмите за контрол на тялото ви, като невротрансмитери, е да го храните с фитопланктона на OCEANS ALIVE 2.0!