seeSUSTAINtec - b2b оnline platform
Sustainable Technologies

CENTER FOR PREGNANT, CHILDREN AND ADULTS „ST. ST. KONSTANTIN AND ELENA“

Hall 1
Bulgaria

Нашия екип


  • Благовеста Терзийска - Йога за бременни


Завършила съм обученията си в Европа, Индия, Америка и Австралия. Работя като Дула, Консултант по кърмене и йога инструктор. Провеждам курсове и семинари за етапите и подготовката на раждането и отглеждане на новороденото.

  • Ана Митева  -Танци


Завършила е Танцов Театър в НАТФИЗ. Има осъществени няколко танцови спектакли с награди в конкурси за Съвременна хореография. Преподава Съвременен Танц, Танцова Импровизация и Джаз-танц, а отскоро и – Майка!

 

  •  Емил Терзийски - Йога за всички


Терапевтична йога, практики за гърба и кръста, Рехабилитация, Консултации и Индивидуални класове за опорно-двигателни, респираторни и др. проблеми. Дихателни практики – пранаяма – за напреднали. Плуване за бебета

 

  •  Радостина Янева -Класическа йога


Завършила е следдипломна квалификация „Йога инструктор” към НСА. Преминала през различни форми на обучение свързани с йога. Специализирала в класическа йога от 2005г. Класове подходящи, както за начинаещи така и за напреднали.

  •  Рая Начева - Музика

Завършила Консерваторията Лас Палмас – Испания. Занимава се от 12 години с деца, ръководила музикални, образователни и терапевтични проекти за всякакви възрастови групи. В момента работи като артист в Софийската Опера.